Rijetkost

Suprugu je upoznao još dok su bili djeca, a jedni su od rijetkih parova koji je ljubav uspio zadržati četiri desetljeća

Bono Vox i Ali Hewson - 2 Bono Vox i Ali Hewson - 2 Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bono Vox i Ali Hewson - 3 Bono Vox i Ali Hewson - 4 Bono Vox i Ali Hewson - 5 Bono Vox i Ali Hewson - 1 Bono Vox i Ali Hewson - 5 Bono Vox i Ali Hewson - 4 Bono Vox i Ali Hewson - 3 Bono Vox i Ali Hewson - 1 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 5 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 4 +6 Bono Vox na 27. Sarajevo Film Festivalu - 3 Galerija

Legendarni glazbenik Bono i njegova supruga Ali Hewson viđeni su u južnom dijelu Francuske, društvo im je pravila i punica.

Legendarni glazbenik irskog rock sastava U2 Bono viđen je u južnom dijelu Francuske u mjestu Saint-Paul-de-Vence.

Pogledaj i ovo showbuzz počast žrtvama napada U2 se vratio u Pariz

Paul David Hewson koji se krije pod imenom Bono fotografiran je od strane paparazza u crnoj odjevnoj kombinaciji, a društvu su mu pravile i supruga Ali Hewson, kćerka Jordan Hewson te punica Joy Stewart.

Pjevač se opušten u javnosti pojavio samo dva mjeseca nakon što je priznao da ima polubrata za kojeg nije znao desetljećima.

"Imam drugog brata, kojeg volim i obožavam, za kojeg nisam znao da ga imam", rekao je Bono u emisiji Desert Island Discs na radiopostaji BBC Radio 4.

Pjevač je rekao da je saznao za svog polubrata 2000., dodavši da se pomirio s time.

Bono je voditeljici emisije rekao da njegova majka Iris, koja je preminula 1974., nije znala da njezin suprug ima dijete s drugom ženom.

"To je veoma bliska obitelj i shvatio sam da moj otac ima duboko prijateljstvo s tom prekrasnom ženom... a onda su dobili dijete. I sve ovo je čuvano kao tajna", rekao je Bono.

Bono je već od daleke 1982. godine odan samo jednoj ženi, svojoj Ali koja je godinu dana mlađa od njega.

U javnosti se rijetko pojavljuju skupa, a ove su godine proslavili 40 godina braka.

Ali je diplomirala sociologiju i političke znanosti na svučilištu u Dublinu 1989. U 1990-ima se uključila u antinuklearne napore, uključujući dobrotvorne organizacije za pomoć djeci žrtvama Černobila. Također je predvodila kampanju za slanje 1,5 milijuna razglednica Iraca tadašnjem britanskom premijeru Tonyju Blairu, a sve kako bi se podigla svijest o riziku od radioaktivnog onečišćenja iz nuklearne elektrane Sellafield koja prelazi u Irsku.

“Znam kako želim pokušati živjeti svoj život”, rekla je za The Telegraph.

“Znam da ne želim ostaviti nikakav mrak iza sebe. Mislim da bismo svi trebali imati odgovornost da ne utječemo na druge ljude na negativan način. Počinje s vašom djecom – vidite koliko su povjerljiva, tako mala i tako nevina. Zato sam se uključio u projekt Černobil, zbog onoga što se tamo dogodilo djeci.”

Također je suosnivala dva etički osviještena poduzeća: ''Edun'' i ''Nude'', trvrtke koje proizvode robu od prirodnih materijala.

Vrlo aktivna aktivistica Bonu poznaje još od svog djetinjstva. Upoznali su se kad je ona imala 12, a on 13 godina.

“Prišao mi je prvog dana i pitao jesam li znala kamo bi njegov razred trebao ići? Bio je to samo izgovor za razgovor sa mnom, a ja sam pomislila: ''Koji vrag?'', ispričala je u jednom intervjuu.

 

“Sjećam se da sam ga četvrtog dana u školi vidjela kako hoda preko dvorišta i bilo je, bing. To je tip za mene.”

Iako su se zaljubili već tada, čekali su da napune barem 15 godina kako bi započeli vezu.

“Čekali smo do 15. godine prije nego što smo zapravo počeli izlaziti. Prekinuli smo nakon šest tjedana jer sam svom najboljem prijatelju obećala da ću ga jednostavno izbaciti iz svog života. To ga je potpuno zbunilo.”

 

Kao mladi tinejdžer, Bono je osnovao bend s nekoliko kolega iz razreda: Adam Clayton, David Evans (The Edge), Larry Mullins Jr.

 

I dok je ljubav njezina života slijedila njegove glazbene snove, Ali je slijedila svoju strast prema ekološkom aktivizmu.

 

Ipak, njih dvoje su znali da su stvoreni jedno za drugo i odlučili su se vjenčati 21. kolovoza 1982., kada su imali samo 21 i 22 godine.

U2 su imali veliki proboj samo godinu dana kasnije kada su izdali svoj treći album ''War'' na kojem je Bono mnoge pjesme napisao o svojoj ženi Ali.

 

Dvojac je ubrzo zasnovao obitelj i dobio četvero djece: kćeri Jordan i Eve te sinove Elijaha i Johna.

Unatoč ogromnom uspjehu benda, Ali se trudila ostati podalje od svjetla pozornosti kako bi se mogla usredotočiti na svoju obitelj i njegovati vlastite strasti koje je imala cijeli život, a uspjeli su održati i svoju ljubav te ih to ubraja među rijetke poznate parove.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Hadžiavdagić Tabaković - 2 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 14 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 4 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 3 +28 Hana Hadžiavdagić Tabaković - 5 Celebrity Naša influencerica pokazala tretman podizanja stražnjice koji izgleda vrlo bolno: ''Samo da guza bude top''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kuća Nine Badrić na Hvaru - 3 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 4 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 5 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 2 +26 Kuća Nine Badrić na Hvaru - 1 Celebrity Nina Badrić pokazala kako je uredila dom na Hvaru, čini se da je pazila na baš svaki detalj

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene