Bila je ogorčena

Otkriven pravi razlog zbog kojeg Kate Middleton nije bila uz kraljicu u posljednjim trenucima života, žrtvovala se zbog jedne osobe!

Kate Middleton Kate Middleton Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Meghan Markle i kraljica Elizabeta Elizabeta slavi 70 godina na britanskom tronu Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte i George Kraljica Elizabeta, Kate Middleton, Louis, Charlotte Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton Kraljica Elizabeta i princ Philip s praunučadi Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +12 Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Galerija

Kate Middleton nije bila uz kraljicu Elizabetu u posljednjim trenucima njezina života, a sada se zna i zašto.

Britanski biograf i autor knjige "Naš kralj" Robert Jobson otkrio je kako se princeza od Walesa, odnosno Kate Middleton morala držati podalje od Balmorala dok su ostali stariji članovi kraljevske obitelji požurili biti uz kraljicu u posljednjim trenucima njezina života, i to kako bi spriječila Meghan Markle da ode tamo.

Pogledaj i ovo Princ William - 5 Na mamu! Kad treba zasukati rukave, kraljevska obitelj ne srami se potegnuti: Evo koje su talente William i Harry naslijedili od roditelja

41-godišnja Kate ostala je tog dana u Windsoru, gdje je čuvala djecu, a Jobson sada tvrdi da je takva odluka donesena kako bi se osiguralo da princ Harry ne pronađe izgovor i povede svoju suprugu jer je postojala mogućnost da inzistira na tome u slučaju da i Kate bude tamo.

"Kralj je rekao da samo djeca i unuci mogu biti s kraljicom", rekao je Jobson za Daily Telegraph te dodao da je Charles želio naglasiti kako nije prikladno da supruge njegovih sinova budu tamo.

"Između redaka, htio je reći da Meghan nije dobrodošla. Kate se namjerno držala podalje, ali je očajnički željela biti tamo s kraljicom u njezinim posljednjim trenucima. To ju je izjedalo i stvorilo ogorčenost prema Meghan. Ali Charles to nije mogao reći Harryju, pa je osobno intervenirao i zamolio Kate da ostane podalje", otkrio je.

Rekao je i da je princeza od Walesa, koja je ostala u Adelaide Cottageu, viđena da tog dana napušta dvorac Windsor kako bi pokupila djecu iz škole. U međuvremenu, njezin suprug William pridružio se ocu i ostalim članovima uže obitelji kako bi bili s bakom, jer su liječnici otkrili da su zabrinuti za njezino zdravlje.

Princ Harry odjurio je u Škotsku kako bi vidio kraljicu, ali nije uspio doći do imanja prije nego što je preminula u 96. godini. U svojim eksplozivnim memoarima "Rezerva" vojvoda od Sussexa otkrio je iskrene posljednje riječi koje je rekao svojoj baki samo nekoliko sati nakon njezine smrti. Opisao je kako je šapnuo da se nada da je sretna i da će se ponovno sresti s princem Philipom, koji je umro godinu dana ranije. Rekao joj je i da joj se divi što je do kraja izvršila svoje dužnosti.

Prema izvješćima britanskih medija, princ William ne planira se družiti niti komunicirati sa svojim mlađim bratom, koji će iz Kalifornije doći na krunidbu kralja Charlesa. Kraljevski analitičari otkrili su da je Harry iskreno razgovarao sa svojim ocem u pokušaju da ublaži napetosti među njima, ali se nije pozabavio problemima koje ima s Williamom.

Priča se da je kralj Charles vrlo zadovoljan što će Harry doći na krunidbu, međutim William se navodno i dalje osjeća izdano i ljutito, osobito zbog otkrića u memoarima. Izvori su nedavno otkrili da je jaz između braće, koja su nekoć bila najbliža, sada toliko velik da ne vide kako će se njihov odnos ikada popraviti.

Malo je vjerojatno da će njih dvojica zajedno sjesti i razgovarati, iako su njima bliski izvori potvrdili da je Harry to zahtijevao. No William nije razgovarao s bratom ni kada je došao s Meghan i djecom na proslavi platinastog jubileja kraljice Elizabete prošle godine. Braća su jedva progovorila na njezinu sprovodu kasnije tijekom godine, a nakratko su se susreli kad je William pozvao njega i Meghan da se pridruže njemu i Kate ispred dvorca Windsor, gdje su im građani izražavali sućut.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić priziva ljeto u bikiniju koji joj jedva pokriva bujne grudi, nekima je od samog prizora naglo zatoplilo

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić Belošević Ecija Belošević - 1 Ecija Belošević - 2 Ecija Ivušić i Goran Belošević +25 Ecija Belošević - 5 Celebrity Ecija Ivušić u toplesu poručila da ne odustaje od ovakvih fotografija, a odmah je reagirao njezin suprug!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene