Opet je sve zasjenio

Niti on sam se ne može nadiviti vlastitom tijelu, a paparazzi ga uhvatili baš u trenutku kada je mislio da ga nitko ne gleda

Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Orlando Bloom (Foto: Getty Images) Orlando Bloom i Katy Perry (Foto: Getty Images) Orlando Bloom (Foto: Profimedia) +0 Katy Perry i Orlando Bloom (Foto: AFP) Galerija

Orlando Bloom i ovog je puta zasjenio sve oko sebe svojim isklesanim tijelom i mišićima.

Pop zvijezda Katy Perry i njezin partner glumac Orlando Bloom snimljeni su na luksuznoj jahti u Cabo San Lucasu gdje slave njezin 37. rođendan u društvu obitelji i prijatelja.

Pogledaj i ovo Jeff Bezos i Lauren Sanchez Čini se da im se sviđa! Jedan od najbogatijih na svijetu uživao na ručku u Šipanskoj Luci, dobro raspoložen nazdravljao je s poznatim prijateljima i zaručnicom!

Pjevačica je izgledala je elegantno u jednodijelnom badiću bez naramenica s bijelim šeširom za zaštitu od sunca i sunčanim naočalama, no obožavatelji njezinog zaručnika zaključili su kako je u potpunosti zasjenio svojim mišićama. 44-godišnji Bloom u jednom se trenutku i sam divio svojom isklesanom torzu, a to su sve zabilježili paparazzi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom)

Glumac nije propustio priliku da čestita svojoj dragoj rođendan, pa joj je na profilu na Instagramu posvetio i romantičnu objavu.

"Živimo, volimo i zabavno je. Slavit ću te danas i svakog dana. Volim te", poručio joj je.

Katy i Orlando vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga.

Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu prošle godine dobili su kćer.

Orlando ima 10-godišnjeg sina Flynna kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila u braku s britanskim komičarem Russellom Brandom od 2010. do 2012.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Getty Images) Demi Moore (Foto: Instagram) Demi Moore (Foto: Profimedia) +7 Demi Moore (Foto: Profimedia) Nekad i sad Slovila je kao jedna od najljepših, ali njezino lice već mjesecima izaziva lagano čuđenje: ''Da nisam vidjela naslov, ne bih znala da je ona''

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: Profimedia) Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) +1 Martina Navratilova i Julija Lemigova (Foto: AFP) Zanimljivosti Izgubila je sina i dečka su joj pronašli mrtvog nakon sado-maze igrice, a danas je u braku s jednom od najuspješnijih sportašica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene