bravo!

Domaća pjevačica će zapjevati susjedima, većina ju podržala: "Nadam se da oni koji su protiv neće zvati policiju"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Buga Marija Šimić istaknula je da joj se svi mogu javiti s prijedlozima pjesama, a i da pokušava nabaviti megafon za sljedeći put ako će ga biti.

Kći glumaca Vitomire Lončar i Ivice ŠimićaBuga Marija (26) odlučila je razveseliti susjede na zagrebačkim Srednjacima i prirediti im koncert u četvrtak u 18 sati. 

Pogledaj i ovo Vitomira Lončar - 8 Pretužno Tužan događaj u obitelji naše glumice, od majke i bake oprostile se uz emotivne opise: ''Fućkaljka oko vrata sad svira božansku glazbu...''

Buga, koja je prošle godine proglašena najboljom opernom pjevačicom na '2nd Silk Road & Young Dreams' natjecanju u Beijingu, najavila je nastup na Facebooku. 

"Susjedi! Evo, morali smo malo čekati zbog Uskrsa i tako, ali, ako ste za - sutra prvi koncert pod prozorima u 18 sati. Bit će kratko i slatko, da vidimo kak to uopće ide. Pokušavam nabaviti megafon da mogu i čitati sve ono što ste mi predložili, ali to će ipak morati čekati sljedeći tjedan. Uglavnom, preko 200 vas se složilo, nadam se samo da onih 30ak koji su protiv ne budu zvali policiju", objavila je mlada pjevačica koja se od šeste godine bavi i glumom. 

Istaknula je i da joj se svi mogu javiti sa prijedlozima pjesama koje bi htjeli slušati, a otkrila i što dosad ima u repertoaru. "Pripremila sam vam dvije poznate talijanske arije - 'O mio babbino caro' iz opere Gianni Schicchi i 'Quando me'n vo' iz opere La Boheme te jednu hrvatsku koju sigurno svi znate: 'Daleko me biser mora' i koju ću posvetiti svim našim prijateljima u Dalmaciji koje je ovo stanje za sada najgore pogodilo. Nadam se da će vam se svidjeti, da ću sljedeći puta (ako će ga biti) imati megafon pa da vam i ispričam nešto o arijama i da malo porazgovaramo. Vidimo se", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Revisiting some old rep and remembered this production of Matrimonio segreto from 2014. Loved singing this crazy proud lady Elisetta, hope to have that chance again. 💕 photo: @anasesto600 . . #operasingersofinstagram #throwback #memories #onstage #lovetheatre #performer #performerlife #singerlife #theatre #opera #singing #proud #happy #happymemories #theatregirl #operasinger

A post shared by Buga Marija Simic (@bugamarijasimic) on

Bugini susjedi su se razveselili zbog nadolazećeg koncerta, a neki su pitali može li se snimati zbog njih koji se nalaze na drugoj strani zgrada i kvarta. "Jedva čekamo", "Baš se veselimo", "Predivno", komentirali su. Pjevačica je napisala kako će probati svoj nastup prenositi uživo na Facebooku. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jacques Houdek (FOTO: Davor Puklavec/PIXSELL) Jacques Houdek (FOTO: Instagram) Jacques Houdek (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Jacques Houdek (FOTO: Facebook) Celebrity Jacques Houdek bijesan zbog laži otkrio koliku je novčanu pomoć za najugroženije dobio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene