Za razliku od nekih…

Oni su se odlučili vjenčati skromno i u tajnosti!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Svi pričaju o vjenčanju Kim Kardashian i Kanye Westa, no postoje drugačija vjenčanja – skromna i u tajnosti.

Njihovo vjenčanje bilo je dugoočekivano, razvikano, raskošno i rastrošno. No, postoje i drugačije vrste vjenčanja. Ovo su poznati koji su odlučili svoj veliki dan zadržati samo za sebe i sudbonosno 'da' reći daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Daniel Craig i Rachel Weisz mala, ali vidljiva razlika Svi su primijetili malu promjenu u izgledu legendarnog Jamesa Bonda, a pokazao ju je u rijetkom izlasku sa ženom koju obožava!

Treća sreća: Kim Kardashian i Kanye West su vjenčani!

Ryan Reynolds i Blake Lively

Njih dvoje napravili su potpuno suprotno od Kim i Kanye Westa. Ryan je kao destinaciju njihovog vjenčanja odabrao tajno mjesto u Južnoj Karolini u rujnu 2012.

Još uvijek su u braku i uživaju jedno u drugome što se moglo vidjeti i u Cannesu na filmskom festivalu gdje su čak uskladili svoje odjevne kombinacije.

Justin Timberlake i Jessica Biel

Slavni pjevač i lijepa glumica počeli su hodati 2007. godine, a oženili su se pet godina poslije, 2012. godine.
Oni su također izabrali tajnu lokaciju na skijalištu u Wyomingu gdje su se i zaručili šest mjeseci prije.

I dan danas su u sretnoj vezi, iako su nedavno kolale glasine da su pred razvodno. Povod tomu bilo je to što se Jessica nije pojavila na American Music Awards. Na svom je Twitter profilu tada objavila poruku da prekine sve tračeve.

'Gledat ću program od kuće. Smiri se Internet', napisala je.

Cher Lloyd i Craig Monk

Bivša natjecateljica showa 'X Factor-a' sve je iznenadila objavom na Instagramu u studenome prošle godine. Ona je objavila fotografiju na kojoj je u vjenčanici čime je svima dala do znanja da se udala.

Cher i Craig zaručili su se 2011. tako što su tetovirali zaručničke prstene na prstenjake. Iako je vjenčanje bilo u tajnosti, nitko se nije baš time i zamarao jer je nakon showa njezina slava ubrzo splasnula.

Daniel Craig i Rachel Weisz

Kao u stilu James Bonda i Daniel Craig svoje je vjenčanje držao u tajnosti. Njih dvoje upoznali su se na setu filma 'Dream House' i oženili se 2011. Rijetko ih se može vidjeti u javnosti , a o takvim kao Kim i Kanye ima posebno mišljenje. On smatra da je upravo ta 'Kardashian kultura' razlog zašto ne voli pričati o privatnom životu, piše Mirror.

Beyonce i Jay-Z

Beyonce i Jay-Z također su jednu od onih koji su svoje vjenčanje održali u tajnosti. Imali su i privatnu ceremoniju s 40 gostiju, ali ipak su potrošili puno novaca. Vjenčanje se održalo u luksuznom penthouseu kojeg su ukrasili sa 70,000 bijelih orhideja, koje su posebno za njih stigle s Tajlanda.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene