napokon skupio hrabrost

Godinu dana skrivao da ga je stravična nesreća potpuno unakazila, sramio se ispričati što se zaista dogodilo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Olivier Rousteing na Instagramu je priznao što mu se dogodilo prije godinu dana, a objasnio je i zbog čega je sve skrivao.

Kreativni direktor francuskog modnog brenda Balmain, 36-godišnji Olivier Rousteing, otkrio je kako je pretrpio opekotine visokog stupnja prije godinu dana kada je u njegovu domu u Parizu eksplodirala peć. Na Instagramu je objavio fotografiju na kojoj je cijeli obavijen zavojima, kojom je obilježio godišnjicu incidenta o kojem nitko nije imao pojma.

"Prije godinu dana! Napokon se osjećam spreman podijeliti sa svima ono što skrivam već dugo vremena. Prije godinu dana u mom je domu eksplodirala peć. Sljedećeg sam se jutra probudio u pariškoj bolnici. Sjajni liječnici su se u tom trenutku borili s tisućama slučajeva koronavirusa, a uspjeli su se odlično pobrinuti i za mene. Nikada im neću moći dovoljno zahvaliti", napisao je u objavi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

"Napravio sam sve što je u mojoj moći da sakrijem ovu priču, a ništa nisam spominjao ni bliskim prijateljima. Da budem iskren, nemam pojma zbog čega sam se toliko sramio onoga što mi se dogodilo. Vjerojatno zbog svoje opsjednutosti da sve mora biti savršeno", napisao je između ostalog. Priznao je kako je sve skrivao maskama za lice te je izbjegavao biti otkriven u bilo kojem smislu.

Zahvalan je na svakom danu svog života nakon srašne nesreće, a između sedam milijuna ljudi koliko ga na Instagramu prati, poruke podrške uputile su mu Donatella Versace i Kim Kardashian. "Volim te", napisala mu je Kim. "Drago mi je da si sada dobro", dodala je Versace. Oglasila se i Kris Jenner. "Toliko si jak i pozitivan i toliko sam ponosna na tebe", poručila mu je između ostalog Kris Jenner.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Celebrity Maju Šuput pitali su tko čuva Blooma kada su ona i Nenad na putu, njezin odgovor će vas oduševiti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene