Ono što publika nije vidjela!

Evo što je Prijović radila prije svakog koncerta u Areni Zagreb, objavljen je video s najboljim trenucima iz backstagea!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović TikTok/Screenshot 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 8 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 9 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 14 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 13 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 10 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 22 Koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 26 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +29 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Galerija

Objavljena je snimka posebnih trenutaka Aleksandre Prijović iz backstagea u Areni Zagreb.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović u Areni Zagreb održala je rekordnih pet rasprodanih koncerata o kojima će se još dugo pričati.

Sada je na TikToku objavljen video Aleksandrinih posebnih trenutaka iz backstagea Arene, u kojem je prikazano kako se pripremala za koncerte.

U videu se vidi kako pjevačica uvježbava svoj glas prije izlaska na pozornicu, a u jednom trenutku govori i kako je smršavjela dok isprobava haljinu za nastup.

Tu su i posebni trenuci sa sinčićem Aleksandrom, koji se mami pridružio i na pozornici.

"Joj, kakva noć, ljudi!" govori Aleksandra na kraju videa dok silazi s pozornice.

@blic.tiktok Ušli smo ispod bine Aleksandre Prijović i evo kako je raspoložena tokom koncerta 💃🏻 #aleksandraprijovic #prijovicka #prijovicaleksandra #prijovic #arenazagreb #zagreb #devetzivota #odistokadozapada ♬ original sound - Blic TikTok

"Prekrasna žena", Boginja", "Divna si, kraljice", neki su od brojnih komentara Prijinih oduševljenih obožavatelja.

Inače, Aleksandra Prijović prva je pjevačica koja je uspjela rasprodati pet zagrebačkih Arena zaredom, a na koncertima su joj se pridružili i brojni gosti. S Aleksandrom su u Areni redom nastupili Aco Pejović, Željko Samardžić, Dejan Kostić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz benda Lexington, MC Stojan, Tea Tairović, Jelena Rozga, Lepa Brena, Dejan Matić, Osman Hadžić i Maya Berović.

Prije pet koncerata u Areni Zagreb Prijović je održala i niz koncerata u Beogradu, Nišu i Sarajevu, a turneju "Od istoka do zapada" nastavlja u Tuzli i Zenici.

Njezinih koncerata u Zagrebu prisjetite se u našoj galeriji. 

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer Declan Rice i Lauren Fryer +10 Declan Rice i Lauren Fryer Celebrity Djevojka nogometaša našla se na meti gnjusnih komentara zbog izgleda: "On je multimilijunaš, atletski građen, a ona…"

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +13 Dragana Mirković - 5 Celebrity Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković, koja dolazi u Arenu Zagreb, vlasnica je i najskupljih automobila na estradi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene