Evo koju si je pjesmu odabrao!

Pogledajte emotivni trenutak kada je maleni sin Aleksandre Prijović zapjevao s njom u Areni: "E neka sam doživjela i ovo!"

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Marko Lukunic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović sa sinom - 2 Aleksandra Prijović sa sinom - 1 Aleksandra Prijović sa sinom - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović i MC Stojan - 7 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 5 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 6 +19 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 4 Galerija

Aleksandra Prijović zapjevala je sa sinom na petom koncertu u Areni Zagreb koji joj se nakratko u jednom trenutku pridružio na pozornici.

Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb bio je prepun emocija i dirljivih trenutaka, a jedan od najemotivnijih bio je onaj kada je na pozornicu izvela svog sina Aleksandra koji je po prvi put s njom i zapjevao.

"Što si mi obećao da ćemo otpjevati zajedno? Malo samo, dođi hajde", upitala ga je Aleksandra, a potom je dala sinu da otpjeva dio pjesme "Zvuk tišine".

On je potom malo zapjevao, a potom je otrčao s pozornice, na šta su se svi slatko nasmijali jer je prizor sve rastopio.

"E, neka sam doživjela i ovo. Konačno sam dočekala da i ti nešto otpjevaš. Ja bez tebe više ne izlazim na binu", rekla je Aleksandra kroz smijeh.

Arena je i na zadnjem koncertu bila popunjena do zadnjeg mjesta, a publika je cijelo vrijeme pjevala uglas s Aleksandrom i atmosfera je bila jednako spektakularna kao i na svakom od prethodna četiri koncerta.

"Moram vam priznati da ste mi nedostajali sinoć. Navikla sam nekako svaku večer pjevati u Areni. I kada me pitaju, a pitaju me, koja je večer bila najbolja, uvijek kažem 'ona koja slijedi'. Za mene je svaka večer s vama najbolja. Želim da uživate večeras, kao što sam ja uživala sa svima vama ovih dana i hvala na gostoprimstvu u ime moje cijele ekipe i u moje ime. Osjećali smo se kao kod kuće. Želim da večeras napravimo najbolju žurku", poručila je Prijović na početku koncerta.

Publici se obratila i nakon što je izvela nekoliko pjesama, a oni su joj tada počeli vikati da žele i šestu Arenu.

"Jeste li svjesni da je ovo peta Arena? Očigledno da nisam ni ja, ali kad malo bolje razmislim...Šesta? Ja bih rado vjerujte mi. Hoćemo šestu?", upitala je s pozornice, čime je izazvala krikove publike.

"Jako sam sretna i jako sam ponosna jer ja sam mlada i uvijek sam se trudila snimati dobre pjesme i da vas ne iznevjerim, ali uvijek kažem bez publike koja te voli ništa ne bi bilo moguće. Svaku večer kažem vam milijun puta hvala, ali to je zaista najmanje šta mogu reći kada ste vi u pitanju. Hvala za svaku kupljenu kartu, za svakog tko je odvojio vrijeme i došao na moj koncert", rekla je emotivna Aleksandra, a zatim je publika počela uzvikivati njezino ime što ju je dovelo na rub suza.

"Hoću i voljela bih pjevati svaki dan, vjerujte mi. Toliko mi je lijepo i toliko sam sretna", poručila je.

Aleksandra je i na peti koncertu u Areni dovela goste koji su dodatno rasplamsali atmosferu.

Prvi joj se pridružio Dejan Matić koji je izveo pjesme "Ko si ti", "Dozvola za ljubav", "Deficit".

Drugi gost bio joj je Osman Hadžić s kojim je otpjevala pjesmu "Ti mene ne voliš", a ona je najavio i svoj koncert u Areni.

"Aleksandra živi svoj san, sve najbolje joj želim. A vama sve najbolje za praznike i vidimo se u Areni uskoro", poručio je Osman.

Treća gošća na Aleksandrinom petom koncertu bila je Maya Berović, koja je izvela pjesme "Devojačko prezime, "Harem" i "Crno zlato".

Na pozornicu su se opet vratili Dejan Kostić i MC Stojan, koji su bili gosti i na ranijim Prijinim koncertima u Areni Zagreb. S Kostićem je izvela pjesme "Ludnica" i "Jorgovani", a s MC Stojanom njihov duet "Šta bi" te je zatim on otpjevao i svoj hit "La Miami".

Aleksandri su se na prethodnim koncertima pridružili i Aco Pejović, Željko Samardžić, Milica Todorović, Bojan Vasković iz grupe Lexington, Tea Tairović, Saša Matić, Nataša Bekvalac, Jelena Rozga te Lepa Brena.

Aleksandra Prijović je u sklopu aktualne turneje rasprodala pet Arena Zagreb, čime se upisala u povijest kao prva kojoj je to uspjelo. Svaki koncert obilježila je i vrhunska produkcija koja prati turneju i koja je svima koji su imali priliku biti dio jednog od rekordno rasprodanih koncerata zasigurno omogućila uspomene koje će dugo pamtiti.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i MC Stojan - 7 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 6 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 5 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 4 +7 Aleksandra Prijović i MC Stojan - 3 Celebrity MC Stojan zaplakao u Areni Zagreb, Prija ga smirivala: ''Nemoj plakati, ti si jedan jako vrijedan i jako dobar momak''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 +26 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 5 Celebrity Lopez su grudi ispadale iz neobičnog topića, a Benov izraz lica odavao je kao da mu to baš i nije drago

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene