Odbija svaki kontakt

Ne oprašta ocu na samrti: 'To je osveta što ga je napustio!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Film 'Odbjegli Django' trenutačno se prikazuje u brojnim svjetskim kinima i obara sve rekorde.

Prozujite s nama kroz sve showbizz vijesti dana – Lajkajte Showbuzz!

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

Filmski mu kritičari predviđaju Oscare, a iako nije nominiran za najboljeg glumca, Jamie Foxx, glavni junak filma, prima pohvale za svoj rad.

I dok 45-godišnjak proživljava zlatno doba svoje karijere i uživa u plodovima mukotrpnog rada, njegov otac Sha­heed Abdullah (74) leži na samrtnoj postelji vapeći za sinovim pozivom. Naime, Foxx nikad nije oprostio svome ocu što ga je napustio još dok je bio beba.

>> 'Tata mi je rekao: možeš piti, možeš se drogirati, ali nemoj pušiti cigarete'

'Zvali smo ga nekoliko puta tijekom godine i ostavili stotine poruka, ali Jamie ne odgovara. Otac mu ima rak pluća, svaki dan prima kisik i ima još dva mjeseca života, a sve što želi jest da ga sin nazove', izjavila je glumčeva maćeha Hellema.

Jamiejevi roditelji Darrell Bishop i Louise Annete bili su jako mladi kad se on rodio, a brigu o malenom Jamieju preuzeli su Louiseini roditelji koji su ga posvojili kada je imao sedam mjeseci i odgojili ga prema strogim kršćanskim pravilima. U međuvremenu su Louise i Darrell prekinuli vezu, vjenčali se s drugim partnerima, a Darrell je prešao na islam i uzeo novo ime – Shaheed Abdullah.

'Jamie je s ocem povremeno komunicirao jer je njegova baka inzistirala na tome, ali otkad je ona 2004. godine umrla, glumac s njime nije kontaktirao. To je osveta što ga je otac napustio', otkrio je izvor.

Jamie nikad nije skrivao da za svoje roditelje ne gaji lijepe osjećaje.
'Otac je povukao crtu kad je rekao da je on musliman, a ja nisam i da prema tome ne može više biti moj tata. Pitao sam ga je li vjera dovoljan razlog da ne sudjeluje u životu svog sina. Majka mi je ponekad nedostajala, ali moj baka i djed dali su mi svu ljubav ovog svijeta', zjavio je Jamie u jednom intervjuu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene