Vole se od 2007.

Obavijeni velom tajne: O ovoj zanosnoj Španjolki zna se puno toga, no o njezinu braku baš ništa

Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Afp 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz Bardem (Foto: Getty) Penelope Cruz Pariz (Foto: Profimedia) +0 Penelope Cruz Tom Cruise (Foto: Getty) Galerija

Penelope Cruz i Javier Bardem zajedno su od 2007. godine te imaju dvoje djece.

Zanosna Španjolka u Cannes je stigla promovirati svoj novi film "Dolor y Gloria".

Pogledaj i ovo Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Velika ljubav Godinama su negirali da su u vezi, o svojoj ljubavi i danas šute, a djecu skrivaju: ''Nije me briga ako ljudi misle da sam čudna, to je za mene svetinja''

Radi se o 45-godišnjoj Penelope Cruz, koja očarava ljepotom gdje god se pojavi. Još nam je draža kada vidimo kako je jedna od rijetkih holivudskih glumica koja razumije definiciju dostojantsvenog starenja, pa njezino lice nije umjetno zategnuto i ima nešto malo bora, no i dalje je prelijepo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Penelope je pokorila francusku rivijeru, kao uvijek, i elegantnim kombinacijama u kojima je dosad prošetala, a ni ovaj put s njom nije bio njezin suprug, glumac Javier Bardem, s kojim je u braku od 2010. godine.

Par se rijetko pojavljuje zajedno u javnosti, a njihova je veza od početka obavijena velom tajne.

Podsjetimo, glumački par zajedno je od 2007. godine, a intimna ceremonija održana je u vili njihovih prijatelja na Bahamima. Sin Leo rođen je 2011. godine, a kći Luna 2013. godine.

Par je glumio i u nekoliko zajedničkih filmova, među kojima je svakako najpoznatiji "Vicky Cristina Barcelona", u kojem je Penelope glumila njegovu bivšu ženu s kojom ima vrlo strastven, ali kompliciran odnos. No čini se kako to nije slučaj u stvarnom životu jer se za par sve ove godine nije vezao niti jedan skandal.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Penélope Cruz (@penelopecruzoficial) on

Ili se za potencijalne probleme i razmirice nije uspjelo saznati jer par skriva intimu kao zmija noge. Tako su ih paparazzi sve ove godine uspjeli snimiti s djecom svega nekoliko puta, što je za holivudske standarde zaista malo, pogotovo kad si zvijezda A-liste. No da se radi o atraktivnom paru, radi se, a Penelope doista posebno blista.

Prethodno je Penelope bila u višegodišnjoj vezi s glumcem Tomom Cruiseom, u kojeg se zaljubila na setu filma "Vanilla Sky", no prekinuli su u siječnju 2004. godine. Penelope ima trgovinu odjeće u Madridu te dizajnira nakit i torbe s mlađom sestrom Monicom za jednu japansku tvrtku.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Profimedia) Zahia Dehar (Foto: Getty Images) +6 Zahia Dehar (Foto: Getty Images) Celebrity Ova bujna Marokanka danas je uspješna dizajnerica, a nekad je bila u centru skandala s dva pohotna nogometaša

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene