Otišla iz serije 'Tuđi život'

Glumica progovorila o zlostavljanju: 'Nisam mogla više šutjeti'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Turska glumica Nurgul Yesilcay napokon je progovorila o tome zašto je otišla iz popularne serije 'Tuđi život'.

Poznati glumac Erkan Petekkaya, kojeg nazivaju i turskim Georgeom Clooneyjem, našao se u popriličnim problemima nakon što je njegova glumačka partnerica Nurgül Yeşilçay odlučila progovoriti o svojim razlozima za napuštanje popularne serije 'Tuđi život'.

Pogledaj i ovo Turci pjevaju Severinu (FOTO: Pixell, PR, Instagram) Turska verzija Severine Kud svi Turci... Heroji sapunica pjevuše Severinu, obožavaju naš grad, govore hrvatski...

'Nisam imala namjeru izaći u javnost s ovom pričom, jer sam iz serijala otišla nakon 52. epizode, putevi su nam se razišli i za mene je tu bio kraj. No, Erkan me javno blatio i iznosio laži koje nisam mogla prešutjeti.'

U seriji su njihovi likovi, Džihan i Gulseren, bili ljubavnici, no u stvarnome život 40-godišnja glumica priznala je kako otišla iz serije zbog mobinga i seksualnog zlostavljanja na radnom mjestu. Za 45-godišnjeg glumca kazala je kako se iza dojma dobroćudnog i obiteljskog čovjeka krije seksist, egoist i tiranin sultanskih manira. On ju je pak optužio za neprofesionalizam, te da je na set dolazila pijana i da se vulgarno ponašala.

'Erkan je već u prvoj sezoni govorio kako ne može glumiti mog ljubavnika, a kad sam mu rekla da je to samo posao i da meni nije bio problem utjeloviti prostitutku i lezbijku, odbrusio mi je - to je ono što najbolje znaš', prenosi Gloria.

Prema navodima turskih medija, u Erkanovom ugovoru navodno postoji i kauzula, jer glumac ne želi snimati ljubavne scene kako ne bi uznemirio konzervativnu tursku javnost. Samim fanovima serije, kao i bivšoj kolegici to je bilo smiješno, a kada je zadnji put odbio snimiti scene ljubljenja s Nurgül, ona je odlučila prekinuti suradnju.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene