Raskošna građevina

Prodana je najpoznatija kuća ikad!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Prekrasna kuća u kojoj se snimao kultni božićni film „Sam u kući“, uspješno je prodana.

Raskošna građevina s više od 349 kvadrata koji uključuju tri kata, četiri spavaće sobe te slavnu sobu na tavanu, na tržištu je bila godinama, a sada su novi vlasnici za nju izdvojili oko 10 milijuna kuna.

Pogledaj i ovo Film ''Vilenjak'' - 6 Ovo niste znali! Glumci otkrili tajne iza kulisa nekih od omiljenih božićnih filmova: ''Vilenjaci bi cijeli dan buljili u mene i postavljali mi smiješna pitanja''

'Vrlo malo kuća igra tako veliku ulogu u filmovima. ‘Sam u kući je vječan, kao i ova prekrasna vila. Svi se, vjerujem, sjećamo one legendarne scene kada se maleni Kevin (Macaulay Culkin) na sanjkama spušta dugačkim stubištem', rekla je agentica za prodaju nekretnina.

Scena iz filma "Sam u kući koju nitko nije primijetio"

Godinu i pol nakon što su se uselili, vlasnicima Johnu i Cynthiji Abendshien, prišao je redatelj filma Chris Columbus te im objasnio kako bi ta kuća bila ideala za snimanje.

'Nismo mislili da će film doživjeti takav uspjeh', rekli su. Za vrijeme snimanja filma, bračni je par oko pola godine boravio u glavnoj spavaćoj sobi dok je ostale dijelove kuće koristila filmska ekipa.

Vilu smještenu u predgrađu Chicaga, bivši vlasnici su nekoliko godina pokušavali prodati po cijeni od 20 milijuna kuna, a na kraju je presudila duplo manja cijena, s kojom su se očito složile obje strane.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene