Došli brojni poznati

Evo zašto je Nole Đoković okupio 'kremu Hollywooda'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Na svečanom događanju koje je organizirao Đoković u Londonu bilo je oko 300 ljudi iz svijeta slavnih i bogatih.

Fondacija tenisača Novaka Đokovića organizirala je humanitarnu gala večeru u Londonu gdje su se skupljala sredstva za bolesnu djecu u Srbiji, ali i diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Novak Đoković jasno je i zašto! Nove fotografije Novaka Đokovića obilaze svijet, snimljen je na plaži bez supruge Jelene, ali nije bio sam

Na gala večeri bili su brojni poznati poput Kate Hudson, Naomi Campbell, Borisa Beckera, Richarda Bransona, ali i vojvotkinje od Yorka te nekoliko drugih članova kraljevske obitelji.

>> Djevojka Novaka Đokovića – Jelena Ristović u ljetnoj kampanji

'Veoma sam sretan što su večeras ovdje sa mnom moja obitelj i prijatelji koji pružaju podršku humanitarnom radu koji je blizak mom srcu. Fondacija se trudi da stvori bolje uvjete za odrastanje mališana u Srbiji, želimo ih ohrabriti i dati im krila da ostvare svoje snove. Uz pomoć plemenitih ljudi, naša vizija je da doprinesemo pozitivnim promjenama u životima mnoge djece širom svijeta', izjavio je Nole na početku gala večeri.

Na crveni tepih ga je pratila njegova lijepa djevojka, Jelena Ristić koja je privlačila pažnju u haljini Oscara de la Rente.

Na gala večeri slavni su se nadmetali na aukciji za gitaru Ronnieja Woodsa, odmor na posjedu Richarda Bransona te brojne druge stvari. Zanimljivo je kako je sam Novak kupio gitaru slavnog Woodsa iz Rolling Stonesa, piše srpski Blic.

Na svečanom događanju bilo je oko 300 ljudi.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene