Prevareni nogometaš

Godinama je bio meta podsmijeha jer su ga žena i prijatelj izdali, a sada je konačno krenuo dalje

Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maxi Lopez (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara (Foto: Instagram) Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) Maxi Lopez (Foto: Instagram) +0 Wanda Nara (Foto: Instagram) Galerija

Slavni nogometaš Maxi Lopez godinama je bio ismijavan zbog prevare njegove supruge Wande Nare, a on je sada pronašao novu sreću.

Poznati nogometaš Maxi Lopez javnosti je najpoznatiji ne po svojim sjanim pogodcima već po seks aferi u koju je bio uvučen. Zbog ljubavnog trokuta njegove bivše supruge i njegova najboljeg prijatelja Maura Icardia, Lopez je bio glavna tema medija. Sada je 35-godišnji nogometaš pronašao novu sreću i okrenuo novu stranicu u životu. 

Pogledaj i ovo Wanda Nara i Mauro Icardi (Foto: Instagram) Serijska zavodnica Najpoznatija preljubnica među nogometašima opet ljuti bivšeg supruga kojeg je prevarila s prijateljem

S obzirom na to da je ovaj argentinski napadač od proljeća bio slobodan igrač jer mu je istekao ugovor sa CR Vasco de Gama, sada je potpisao novi ugovor za Kerala Blasters FC.

Iako je ovaj visoki nogometaš igrao u mnogim slavnim klubovima, njegovo ime najčešće se veže uz seks skandal njegove bivše supruge Wande Nare i jednog drugog nogometaša, Maura Icardia. 

Naime, plavokosa ljepotica bujnih grudi Wanda, udala se za Lopeza 2008. godine no nakon pet godina braka sve se spektakularno raspalo. Otkrivena je njezina strastvena afera s Lopezovim najboljim prijateljem Maurom Icardijem koji je s Wandom ljubovao mjesecima prijtelju iza leđa. 

Ovaj ljubvni trokut podigao je mnogo prašine, a tablodima je i dalje intrigantan. 

Razvoj te skandalozne priče jednostavan je - Icardi i Lopez su bili veliki prijatelji dok se u njihov odnos nije uplela seksi Wanda. Nakon što tadašnja gospođa Lopez nije mogla odoljeti požudi pa se prepustila u ruke Icardia, Lopez je sve saznao i došlo je do brze i gorke rastave. 

Wanda je od gospođe Lopez postala gospođa Icardi, a pisalo se kako je varala i njega. Talijanski mediji obznanili su da je karma učinila svoje pa da je sada Icardi ostavljen i to zbog Wandine nove afere s hrvatskim nogometašem Marcelom Brozovićem. 

Kada se taj trač proširio Wanda je javno istupila te napisala kako su to sve laži, a prijetila je i tužbama. 

"Nevjerovatno koliko lažnih vijesti ima u posljednje vrijeme. Inače ne komentiram ovakve uvrede, ali ovo je otišlo predaleko. Ja sam majka i živim za svoju djecu, uvijek sam sa njima. Osim toga ja sam i supruga. Supruga Maura Icardija. Nakon svih laži koje su se pojavile u medijima moram zaštititi obitelj i sebe. Ovime će se pozabaviti moj odvjetnik. Trebate znati da će biti posljedica zbog lažnih optužbi na moj račun. Živim normalan život, radim i brinem o djeci, a i vama bi bilo bolje da to radite, a ne da pišete gluposti o meni", izjavila je Wanda tada.

Na kraju je vrijeme ipak pokazalo da je Wanda govorila istinu te da nije odlučila ostaviti svog drugog supruga zbog trećeg nogometaša. Naime, ona i Icardi i dalje su u sretnom braku i imaju dvoje djece. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) +7 Bojana Gregorić Vejzović (Foto: Instagram) Celebrity Noge balerine u prvom planu: Nevjerojatno tijelo naše 47-godišnje glumice oduzima dah

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene