Preslatki su!

Nives podijelila romantičan trenutak sa svojim Goranom, ne poziraju često, ali kada to učine sve redom raznježe pa čak i Đokovića

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Ivanišević objavila je na Instagramu fotografiju s Goranom Ivaniševićom iz američkog Newporta gdje će on dobiti veliku čast i uči u prestiženu Tennis Hall of Fame.

Nives Ivanišević je na profilu na Instagramu objavila nove fotografije sa suprugom Goranom i raznježile svoje pratitelje koji su jedva dočekali njihovu zajedničku objavu.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

Par se trenutačno nalazi u američkom Newportu jer će Goran ovog vikenda i svečano biti primljen u Tennis Hall of Fame i to kao prvi Hrvat, što nije mala stvar.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson)

"Predivni", "Lijep ste par", "Preslatki ste", "Gorane, pazi na zlato", "Baš ste zgodni", "Gorane, pazi na zlato", "Obožavam vas", "Najbolji ste", neki su od komentara Nivesinih pratitelja.

Iste je fotografije na svom profilu podijelio i Goran, a njegove je komentirao i najbolji tenisač svijeta Novak Đoković s kojim i poslovno, surađuje.

"Ajmo Šefinjo", poručio mu je Novak uz emotikon crvenog srca.

Podsjetimo, Goran i Nives vjenčali su se na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i 17-godišnju kćer Amber te 13-godišnjeg sina Emanuela.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene