obilježava poseban dan

Nives pokazala nikad raskošniji dekolte pa joj se javio poznati Hrvat i uputio divne riječi

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pozirala je u crnoj haljini pokraj okićene jelke i otkrila da slavi 39. rođendan.

Nives Celzijus proslavila je 39. rođendan podijelivši fotografiju u seksi izdanju u kojem se istaknuo njezin nikad bujniji dekolte. 

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

Članica žirija showa "Tvoje lice zvuči poznato" pozirala u maloj crnoj haljini pokraj okićene jelke koju je nedavno pokazala na Instagramu. Kod Nives je u prvi plan pao njen raskošni dekolte. 

Pjevačica i spisateljica je dobila brojne komplimente, a javio joj se stilist Marko Grubnić koji joj bira odjevne kombinacije za show "Tvoje lice zvuči poznato" i s kojim se zbližila posljednjih mjeseci. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Sretan ti rođendan, ljubavi moja. Volim te", napisao je Marko. Dobio je i Nivesin odgovor. "Hvala, ljubavi. Vidimo se uskoro", istaknula je. Njena dobra prijateljica Ecija Ivušić joj je samo stavila niz emotikona srca. 

"Ljepotice, sretan rođendan, puno ljubavi, a najviše zdravlja", "Bomba", "Baš si slatka", "Sretan rođendan, ti predivna žena", komentirali su Nivesini pratitelji. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) La Toya Jackson (Foto: Profimedia) Mickey Rourke (Foto: Profimedia) +0 Mickey Rourke (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nekoć su bili seks-simboli, danas su uznemirujuće pojave: Potrošili su milijarde da se uljepšaju, a dobili su suprotan rezultat

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene