Ovo morate vidjeti!

Nives Celzijus uz nove seksi kadrove pratiteljima obznanila uzbudljive vijesti: ''Brrm, brrrm''

Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 5 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 3 +21 Nives Celzijus - 4 Galerija

Nives Celzijus snimila je spot za svoju novu pjesmu ''Pila'', pogledajte prve kadrove koje je podijelila sa seta.

Nives Celzijus snimila je spot za svoju novu pjesmu ''Pila'', a sa svojim pratiteljima podijelila je dio atmosfere sa snimanja.

Ispred skupog terenca Nives je u kratkim hlačicama i majici držala pušku za pranje auta, a dok je voda špricala u zrak, ona je zavodljivo plesala.

Ove kadrove pogledajte u našoj galeriji.

''Brrm, brrm! Snimili smo spot za Pilu!'' rekla je sretno Nives.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives je pjesmu predstavila na ovogodišnjem CMC festivalu pa nam otkrila i kako je ova energična pjesma s riskantnim stihovima nastala.

''Ja sam pisala i glazbu i tekst, pjesma je nastala još za vrijeme korone kad mi je bilo malo dosadno. Ja sam autor puno svojih pjesama, neke radim i za druge izvođače, ali točno se sjećam da sam ovu pjesmu osmislila tijekom jednog usisavanja i počeli su se nizati stihovi. Bila je snimljena u ekstremnim uvjetima, snimili smo je u stanu, napravili smo izolir sobicu i snimili vokal. Pjesma dugo stoji, jedva smo čekali i da snimimo spot, ali nikako da se i to dogodi obzirom da stalno snimam serije, showove i druge projekte, ali barem smo dočekali CMC festival'', otkrila je.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Pored prirodne ljepote Nives Celzijus i njezin bujni dekolte pao je u drugi plan, fanovi ostali u čudu: "Tako predivna prirodna žena!"

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives vatreno za Vatrene! Objavila video u kojem se zavodljivo izvija na hrvatskoj zastavi

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Celebrity Atraktivna Nives najavila vrelo ljeto s bujnim oblinama u prvom planu: "Bomba si!"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Kara Del Toro Kara Del Toro Kara Del Toro Kara Del Toro +12 Kara Del Toro Celebrity Na Instagramu je prati skoro dva milijuna fanova, što nimalo ne čudi s obzirom na ove fotografije s plaže  

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 6 +27 Sonja Kovač - 3 Celebrity Sonja Kovač pokazala je kako izgleda u badiću niti dva mjeseca nakon poroda: ''Ti kao da nisi rodila!''

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene