''Puknut će sve!''

Nives pokušala objasniti da svijet gleda kroz ružičaste naočale, ali svu pozornost ukrao je očit detalj na najnovijoj fotografiji

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus i Matea Zeljković Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Sanja Doležal i Nives Celzijus Nives Celzijus +2 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus pohvalila se bujnim dekolteom dok je pozirala na jednoj od pješčanih plaža Danske.

Nives Celzijus objavila je novu vruću fotografiju na svojem profilu na Instagramu, na kojoj se i ovog puta u prvom planu našao njezin bujni dekolte, i to u tijesnom bikiniju, a otkrila je i da trenutačno uživa u Danskoj.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives je pozirala u gornjem dijelu badića s uzorkom lubenica i trapericama, a sve je začinila ružičastim sunčanim naočalama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Moj svijet kroz ružičaste naočale", napisala je Nives kratko u objavi, koju je u samo 15 minuta lajkalo više od dvije tisuće ljudi.

"Prekrasna dama", "Kupaći top", "Puknut će sve", "Koje more", "Bomba", "Fantastično atraktivna božica", "Seksi Nives", "Dobro nam jutro", "Koje naočale?" neki su od komentara koje je dobila.

Nives je ovih dana objavila i fotografije sa svojom kćeri Tashom i sestrom Mateom Zeljković, a prizor je oduševio njezine pratitelje, kao i nevjerojatna obiteljska sličnost.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na proslavi svog 50. rođendana - 6 Severina na proslavi svog 50. rođendana - 8 Severina Severina +1 Severina Nekad i sad Pogledajte kako je Severina izgledala sa samo 19 godina, već tada je bilo jasno da će biti velika zvijezda!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 6 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +5 Kolinda Grabar-Kitarović Celebrity Kolinda pokazala nikad uži struk i razvukla široki osmijeh, a zbog kraljevskog izdanja svi su gledali samo u nju!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene