Pokazala svu raskoš

Nives podijelila romantičan trenutak, no sve je zasjenio veličanstveni dekolte: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus - 6 +24 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus na svojem profilu na Instagramu pohvalila se izdanjem koje je nosila na vjenčanju Ecije Ivušić i Gorana Beloševića.

Nives Celzijus prisjetila se vjenčanja svoje prijateljice Ecije Ivušić i glazbenika Gorana Beloševića.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus "past ću u nesvijest" Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

Na svojem profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj pozira na brodu u haljini s dubokim izrazom na dekolteu, uz koju je napisala: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Awww", komentirala je Ecija, koju je raznježio opis.

"Wow", "Neodoljiva", "Prekrasna si", "Sirenica morska", "Seksi diva", "Božanstvena ženo", neki su od brojnih komplimenata koje je Nives dobila ispod fotke.

Osim po provokativnim izdanjima, Nives je poznata i po svojoj svestranosti. Uspješna je u svemu u čemu se okuša, a nedavno su se pojavile njezine fotografije iz 2007. godine kada je glumila u popularnoj domaćoj seriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja Marko Livaja i Iris Rajčić - 4 Marko Livaja i Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Rajčić - 2 +8 Marko Livaja i Iris Rajčić - 1 Celebrity Livaja u izlasku sa suprugom Iris i njihovom kćerkicom pokazao nježnu stranu, preslatka Elizabet nije se odvajala od tate!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski i Duje Bašić Gianna Apostolski - 3 +12 Gianna Apostolski - 2 Celebrity Pogledajte kako izgleda zaručnik Gianne Apostolski, mlađi je od nje 12 godina, a ne viđamo ih često zajedno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene