Vatrena poza!

Nives užarila društvene mreže novom vrućom fotkom: ''San snova mi je da izgledam kao ti u tim godinama!''

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus - 2 Galerija

Nives Celzijus podijelila je novu atraktivnu fotku na koju je malo tko mogao ostati imun, a u prvi plan stavila je svoju zategnutu stražnjicu.

Pjevačica Nives Celzijus ne prestaje oduševljavati svoje pratitelje novim izazovnim fotkama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Nives je pozirala klečeći u pijesku odjevena u dvodijelni bakreni badić, te sva namazana pijeskom. Mokru kosu zabacila je iza, a prednji dio držala je rukom. Kao modni dodatak nosila je sunčane naočale, a nitko nije mogao ostati imun na njezino zanosno tijelo, iako je u prvom planu bila istrenirana stražnjica. 

"Jutra su inspirativnija kada sanjamo velike snove!", napisala je Celzijus.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Odmah joj je komentar uputila bivša voditeljica Ecija Ivušić koja joj je uputila niz emotikona srca i gorućih vatrica, a nadovezao se i njezin dragi Dalibor Petko: "Gori".

"Ljepotica", "Kakvo prekrasno tijelo", "Preslatka", "Ona je bomba", "Najbolja slika", "Kako si moćna", nizali su se komentari.

Ovo nije prvi put da se Nives hvali svojom guzom, a isto je učinila i prije mjesec dana kad je pozirala na ležaljci u zebrastom kupaćem kostimu te jedan od svojih aduta stavila u prvi plan.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Emina Bajramović - 1 Emina Bajramović - 2 Emina Bajramović - 3 Emina Bajramović - 4 +21 Emina Bajramović - 5 Celebrity Tajna koju je dugo uspjela skrivati saznala se tik pred njen odlazak iz MasterChefa: "U show sam ušla u drugom stanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene