Vruće!

Nives Celzijus ne prestaje s provokacijama, a sada je bome nadmašila samu sebe: "Okusi moju dinju!"

Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 2 Instagram 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus Nives Celzijus +26 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus dala je dnevnu dozu vitamina svojim pratiteljima novim seksi fotografijama na kojima je pozirala u kupaćem kostimu s osvježavajućim voćem.

Nives Celzijus redovito dodatno podiže već ionako visoke ljetne temperature svojim objavama na Instagramu, a pratiteljima nimalo ne smeta kad se pohvali novom fotografijom u kupaćem kostimu.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Ovog puta, Nives je za društvene mreže pozirala u žutom minijaturnom bikiniju, a fotografiju je dodatno učinila provokativnijom zavodljivo jedući dinju.

''Okusi moju dinju'', napisala je u opisu fotografije, a mnogi bi pratitelji s užitkom prihvatili njenu ponudu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

''Imaš sve vitamine koji trebaju jednom muškarcu'', ''Auu kraljice'', neki su od komentara na njenoj fotografiji.

Proteklih dana Nives je uživala i na druženju s Ecijom Ivušić koja je slavila svoju djevojačku večer, a ove žene raspametile su obožavatelje fotografijama u jednodijelnim kupaćim kostimima.

Nives u posljednje vrijeme često objavljuje fotografije bez šminke te s ponosom ističe svoj prirodan izgled, a zavodljivim fotografijama često ostavlja bez daha ističući baš ono što treba.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 1 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar - 2 +8 Natali Dizdar - 1 Celebrity Natali Dizdar iznenadila seksi fotkom iz mora, mokri badić otkrio je više nego što smo od nje navikli!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 5 +27 Princ Harry i Meghan Markle Zanimljivosti Meghan i Harry u strahu od opasne prijetnje, dobili su službeno upozorenje i uputu da se zaključavaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene