Traži svoje

'Gola istina': Nives Celzijus sudskom ovrhom traži svog Kiklopa!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Unatoč javnim obećanjima, Nives Celzijus još uvijek nije uručen njezin Kiklop! Zbog ignoriranja pravomoćne sudske presude, protiv 'Sajma knjiga' podnesen je zahtjev za ovrhom. Tim bi rješenjem sud trebao donijeti detalje oko samog uručivanja nagrade. Kad, kako i gdje!

Nakon punih pet godina čekanja i pravomoćne sudske presude u njenu korist, Nives Željković, točnije Nives Celzijus Drpić i dalje je bez Kiklopa.

Pogledaj i ovo Amber Heard (Foto: Profimedia) Ovo je ozbiljno Bivša supruga holivudskog glumca otkrila šokantne detalje braka: "Pretvarao se u čudovište!"

'Kiklop još nije uručen, da li su ga slali, ne znam stvarno, bila sam na putu duže vrijeme ', kaže Nives.

>> Nives Celzijus još nije dobila Kiklopa: 'Ja se borim jedino istinom'

Odvjetnik Sajma knjiga Rudolf Frančula tvrdi, poslan je poštom! No nije i preuzet. Spremljen je u sudski polog i o njegovoj isporuci od sada vodi računa isključivo sud.

'Mislim da najmanje što su u tom slučaju trebali napraviti, možda kontaktirati advokata ili nekog čisto da kažu da pošiljka stiže, međutim nisam dobila ništa ni za preuzet pošiljku', kaže Nives.

Kako Sajam, tvrdi Nives, nije ispoštovao odluku suda, njen odvjetnik podnio je zahtjev za ovrhom. Tražit će svečanu dodijelu, jednaku onoj iz 2008. kada je nagrada i trebala biti dodijeljena.

'Ne može se postaviti neka razlika između načina na koji bi se to trebalo dodijeliti Nives i Premier Mediji u odnosu na način na koji se to dodjeljivalo ranije ', kaže odvjetnik Nives Celzijus.

Pristali bi čak i, kažu, na uručivanje prilikom prve sljedeće dodjele Kiklopa. No, sa Sajmom knjiga se nisu uspjeli dogovoriti. Upravo će zato sud morati donijeti rješenje o načinu predaje nagrade. Ovršnim rješenjem dobit će se točne upute. Kada, kako i gdje!

'Mislim da su se oni izvrgli ruglu samim tim postupkom, ne znam šta im uopće to treba', komentirala je spisateljica.

Nada se, kako će nakon ovrhe, Sajam napokon ispoštovati odluku suda i kako će Kiklop za knjigu koja je samo u 2008. rasprodana u nakladi većoj od 100 tisuća primjeraka, zasluženo biti u njenim rukama.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene