''Ovo je moja tajna!''

Nives Celzijus otkrila problem s kojim se suočila, sve je pokazala u videu: "Stvarala mi je osjećaj neugode i poljuljavala samopouzdanje"

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +19 Nives Celzijus - 6 Galerija

Nives Celzijus objavila je video na svojem profilu na Instagramu te je u njemu pratiteljima otkrila s kojim se problemom već dugo bori, a oni su je podržali u komentarima.

Pjevačica Nives Celzijus podijelila je na svojem profilu na Instagramu novu objavu, koja je mnoge potaknula na komentiranje. 

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

U videu je pokazala svoj izrast i poručila pratiteljima kako je posve sijeda. Prve sijede dobila je tamo iza 18., kako kaže, a ovu količinu sijedih ima posljednjih 10 godina. Također, obznanila je i pozitivnu stvar, a to je da nema bore. 

"Ovo je moja tajna! Često mi je stvarala osjećaj neugode i poljuljavala samopouzdanje. Ne zato što ja nisam prihvaćala svoje nesavršenosti, već zato što sam smatrala da okolina od nas očekuje savršenost. No, onda shvatiš da nikada nećeš udovoljiti svijetu i prigrliš se onakvu kakva zaista jesi u svim prilikama. A prigrle te i svi oni divni ljudi kojima si savršena sa svim svojim nesavršenostima. A oni su jedini bitni. Oni su tvoj svijet. Koja je vaša tajna?" napisala je u opisu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Pratitelji su joj odmah uputili svoja mišljenja u komentare

"Tajna leži u svima nama", "Prirodno si lijepa", "Predivna moja", "Wow bebo", "Savršena si", "Predivna žena".

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B - 1 Cardi B - 2 Cardi B - 4 Cardi B - 5 +18 Cardi B - 6 Celebrity Rođendanski dekolte kakav još niste vidjeli: Bombastična kombinacija za raskošnu proslavu pjevačice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene