djeluje riskantno

Rođendanski dekolte kakav još niste vidjeli: Bombastična kombinacija za raskošnu proslavu pjevačice!

Cardi B - 3 Cardi B - 3 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Cardi B - 1 Cardi B - 2 Cardi B - 4 Cardi B - 5 Cardi B - 6 Cardi B - 9 Cardi B - 8 Cardi B - 7 Cardi B - 6 Cardi B - 5 +12 Cardi B - 4 Galerija

Cardi B proslavila je svoj 30. rođendan, a za jubilarno slavlje odabrala je zanimljivu odjevnu kombinaciju, u kojoj je dekolte umalo eksplodirao.

Poznata svjetska reperica Cardi B proslavila je svoj 30. rođendan, a pošto je i inače poznata po vrlo zanimljivim modnim kombinacijama, ništa manje spektakularno nije bila odjevena ni za ovu prigodu.

Pogledaj i ovo Cardi B (Foto: Profimedia) u svom stilu! Pojavila se u zanimljivoj opravi ukrašenoj dijamantima pa iznenadila viješću, to nije nitko očekivao!

Za jubilarno slavlje Cardi je odjenula crveni bodi-korzet, koji je jako pritisnuo njene grudi i prilično ih istaknuo, a da bi kombinacija bila još bombastičnija, reperica je na glavu stavila krunu s visokim crvenim perjem. Perje je bilo prikopčano i na njenu stražnjicu i visjelo je skroz do poda. Naravno, tu je uz seksi outfit bila i crvena podvezica.

Ipak, Cardijin korzet bio je malo preuzak, pa joj je slučajno ispala i jedna od bradavica, ali pjevačica se time nije zamarala.

U bar u Los Angelesu u kojem se održavalo slavlje Cardi je stigla sa svojim suprugom, reperom Offsetom, koji se također modno uskladio s njom te uz bijelo odijelo i košulju odjenuo crvenu kravatu i stavio crvene naočale.

Cardi B i Offset inače su poznati po svojim turbulentnim usponima i padovima, a krajem 2021. godine objavili su da se rastaju. Pjevačica je predala papire za razvod, no samo dva mjeseca kasnije se predomislila te je povukla sve. To nije bio prvi put da se Cardi premišljala o vezi s Offsetom. U prosincu 2018. godine Cardi je prekinula s Offsetom, a dva mjeseca kasnije se predomislila te se par pomirio.

Tri godine su u braku, a ona je htjela razvod zbog njihovih konstantnih svađa. Međutim, čini se da su svoje nesuglasice izgladili te su sada u sjajnim odnosima.
U svom braku dobili su i dvoje djece, djevojčicu Kulture i sinčića Wavea.

Otkad se pojavila na sceni, Cardi ne prestaje obarati rekorde slušanosti, a neke od njenih najvećih hitova, poput ''Bodak Yellow'', ''WAP'', ''Money'' i ''Up'', pjevuše milijuni diljem svijeta.

Pozornost javnosti Cardi je privukla priznanjem da je prije svoje karijere bila striptizeta te tako prehranjivala svoju obitelj, a pjesma ''Bodak Yellow'' proslavila ju je i lansirala na vrh svjetskih glazbenih ljestvica.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene