Puca sve!

Ovakav bodi sigurno još niste vidjeli, ali Nives Celzijus našla je novi način da bujne grudi stavi u prvi plan!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus svakom fotografijom otkriva sve više, a sad je pronašla novi golišavi način kako da privuče pažnju na društvenim mrežama.

Nives Celzijus svakom svojom fotografijom iznenadi svoje vjerne pratitelje, a oni nikako ne mogu ostati ravnodušni na njezine obline, koje s ponosom ističe.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Ovog puta objavila je fotografiju u bodiju koji jedva prekriva njezine bujne grudi, koje su u prvom planu kamere, a Nives zavodnički gleda u stranu.

''Moj magnet za poglede'', napisala je u opisu, a baš poput magneta privukla je tisuće lajkova i komentara u kratkome vremenu.

''Puca sve'', ''Ispast će ti grudi sestro draga'', ''Perfektno'', samo su neki od komentara na ovu fotografiju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

Nives je nedavno na Instagramu objavila i svoje fotografije bez šminke te upitala pratitelje je li im ljepša sa šminkom ili bez nje, a pozornost su unatoč Nivesinoj prirodnoj ljepoti bez šminke ukrale njezine obline u kupaćem kostimu s dizajnom hrvatske šahovnice.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir i Toše Proeski (Foto: Facebook) Andrijana Budimir (Foto: Instagram) Andrijana Budimir - 1 +3 Andrijana Budimir - 2 Celebrity Bila je najveća ljubav Toše Proeskog, planirali su i vjenčanje, a zadnja poruka koju joj je poslao prije smrti tjera suze na oči

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Princeza Charlotte i Kate Middleton Princeza Charlotte, Kate Middleton, princ William i princ George Kate Middleton +2 Kate Middleton, princ William, princeza Charlotte i princ George Celebrity Pogledajte kako je Kate Middleton odala počast pokojnoj princezi Diani i kod mnogih probudila veliku nostalgiju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene