Tko bi joj odolio

Nives pokazala noge u haljini s prorezom, ali i novu frizuru: "Tko je preljubomoran na moju bujnu kosu do guze?"

Nives Celzijus Nives Celzijus Dino Ninković/PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je na Instagramui fotografiju u uskoj haljini s prorezom i najavila četvrtu emisiju showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Spisateljica i pjevačica Nives Celzijus koju gledamo u ulozi članice žirija showa Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato", jedva čeka četvrtu emisiju koja nas čeka i ove nedjelje, a dio nestrpljenja podijelila je i na profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Mario Roth i Antonia Dora Pleško kao Guns'N'Roses, TLZP "Da mi je netko ikada rekao…" Evo zbog koga se Mario Roth naježio od glave do pete, priznao je da ovo nije očekivao od jedne djevojke!

"Subota je dan prije "TLZP"-a. Tko od vas jedva čeka emisiju, a tko je preljubomoran na ovu moju bujnu kosu do guze", napisala je Nives uz fotografiju na kojoj pozira u uskoj haljini zebrastog uzorka, s dubokim prorezom na nozi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

"Prekrasna", "Mačka u čizmama", "Ja jedva čekam "TLZP", kosa ti je mrak", "Curičak, top si", "Ekstra", "Tebi isto lijepa subota", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Nives je protekle nedjelje svima uljepšala kraj vikenda dekoltiranim izdanjem, a vjerujemo kako mnogi jedva čekaju novu emisiju s omiljenim žirijem i zabavnim kandidatima.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Franka u najdražem društvu prošetala Zagrebom, maleni Viktor je uživao u istraživanju špice

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene