Objavila zajedničku fotku

Nives prvi put pokazala sebi jako blisku osobu te otkrila o kome je točno riječ: ''Najbolja na planetu!''

Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Igor Mešin, Indira Levak, Nives Celzijus i Goran Navojec - 2 Galerija

Nives Celzijus je na Instagramu objavila fotografiju sa svojom najboljom prijateljicom, a i pokazala je novi stajling za show "Tvoje lice zvuči poznato".

Nives Celzijus je uoči početka nove emisije showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojem kao članica žirija ocjenjuje nastupe kandidata, na Instagramu pokazala novi stajling i predstavila njoj važnu osobu.

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Mislim da je pravo vrijeme da upalite Novu TV, udobno se smjestite ispred vaših malih ekrana jer uskoro kreće TLZP. A prije toga bacite komentar kako vam se sviđa večerašnji stajling i veselite li se našem specijalnom gostu Daliboru Petku? I da, za vas koji ne znate, ova slatkica pored mene je nabolja frizerka na planeti i moja najbolja frendica", napisala je Nives uz fotografiju.

 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

Na njoj pozira u kratkoj haljini od crnoj haljini sa zlatnim detaljima, a cijeli je stajling upotpunila kosom u laganim valovima.

"Glamurozni šarm, sjaj i fascinantne nogice", "Živa lutkica", "Divna", "Brutalna si", zaključili su Nivesini pratitelji.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +3 Maja Šuput - 3 Celebrity Šuput s ovakvom frizurom još nismo vidjeli, a "mačkasta" haljina koju nosi sigurno će se komentirati - nije za svakoga!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene