Kakvi komadi!

HLADNO VAM JE Ovo su djevojke koje podižu temperaturu!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Temperature ispod nule i snijeg. Vjerojatno vam je jako, jako hladno! Pobrinuli smo se da vam se temperatura podigne.

Temperature ispod nule, snijeg koji ne prestaje padati, želja za toplim, koja traje cijelog dana? Niste sami, ima nas još! Da bi vam bilo barem malo lakše, donosimo vam samo neke od ljepotica uz koje temperatura garantirano raste. Uz ove seksi dame, nema studeni!

Pogledaj i ovo Lidija Bačić - 2 kraljica provokacije Golišava Lidija Bačić spakirala je bujno poprsje u crni grudnjak pa pozirala ispred ogledala: "Predivna kraljica"

Seksi izdanje za čišćenje snijega

Nives Celzijus

Seksi Nives zavodi već godinama. Pjevačica je karijeru počela kao starleta, potom se uspješno bacila u spisateljske vode, a danas pjeva. Ipak, cijelo vrijeme njene bujne obline svima mute razum. Grudi, guza, seksi stav. Nives ima sve, a kad nabaci čipkasto rublje, već vam je toplije..

Lidija Bačić iznenadila sve – ovo nismo očekivali!

Lidija Bačić

'Ako mi ne daš, ne dam ni ja tebi'. Iako je Lidija pjevala o vozačkoj dozvoli, sugestivni stihovi nadodali su njenoj seksi pojavi. Ima Lidija loše kombinacije (ne zaboravimo kostim iz singla 'Kaktus'), ali sve joj to sjajno stoji. Lidija vas je sigurno sad već zagrijala.

Voli isticati ženske adute: 'Tanka je granica između seksepila i vulgarnosti'

Petra Kovačević

Tu je i mlada nada! Petra je tek počela svoj pohod na glazbenu scenu, a već je primijećena. Seksipila joj ne nedostaje. Kad spojimo zamamne obline, lijepo lice i bujnu kosu - Petra nam se čini kao pravo ostvarenje snova. Sigurno vam je skoro pa već vruće.

Više nego seksi - Lima u najizazovnijem izdanju do sada

Adriana Lima

Ne zaboravimo i na dame iz svijeta! Adriana je neko vrijeme bila srpska snajka, a vjerojatno je do danas nisu preboljeli. Tko i bi? Pogledajte samo kako Adriana izgleda. Plavim očima i savršenim tijelom zavela je svijet, postala anđelica Victoria's Secreta, a pamet je pomutila i brojnim muškarcima. Sad vam je već skroz vruće.

Ova slatkica danas je ultimativna seks bomba - znate li o kome se radi?

Emily Ratajkowski

Nema do Emily! Možda vam i nije toliko zvučno ime, ali žena je potpuna boginja! Prelijepo lice, zgodno tijelo i vrckava narav. Emily je čisti seks! Osim manekenstvom, bavi se i glumom, i u tome je sve uspješnija. Mi bi Emily angažirali i bez audicije. Dosad ste se već vjerojatno preznojili.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene