"Imamo na svitu sve"

Je li se u ovome udala lijepa voditeljica? Nives pokazala kako uživa s Ivaniševićem

Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives i Goran Ivanišević (FOTO: Instagram) Galerija

Nives Ivanišević, bivša Čanović, objavila je prvu bračnu fotografiju kojom je svojim pratiteljima čestitala Božić.

Ovogodišnji blagdani u posebnom sjećanju ostati će novopečenim supružnicima Ivanišević. Prije nešto više od tjedan dana lijepa voditeljica Nives Čanović, sada Ivanišević, udala se za našeg proslavljenog tenisača Gorana Ivaniševića. Svojim pratiteljima zgodna Nives uputila je božićnu čestitku na kojoj pozira sa suprugom.

Pogledaj i ovo Nives i Goran Ivanišević - 2 Najskladniji domaći par! Evo kakav je poklon Goran Ivanišević dao svojoj lijepoj supruzi, ovih dana slave jedan poseban datum!

"Sretaaaan Božić svima", poručila je Nives uz fotografiju koju je potkrijepila stihovima nove pjesme Petra Graše "Ako te pitaju""Ako te pitaju moja ljubavi jel nam lipo reci - je, imamo na svitu sve", stoji u objavi na kojoj novopečeni supružnici izmjenjuju zaljubljene poglede.

 

A post shared by Nives_Canovic (@nivessimpson) on

Sudeći prema odjeći čini se da je fotografija nastala upravo na njihovom vjenčanju koje je par u tajnosti organizirao u jednom zagrebačkom restoranu. Njihova ljubav planula je još prošle godine, a otkrivena je nakon što je Nives objavila fotografiju iz Dohe na kojoj se naziralo Ivaniševićevo lice.

Teniski as voditeljicu je zaprosio navodno još ljetos, a nakon blagdana par će na medeni mjesec koji će vjerojatno provesti u Australiji jer Gorana tamo čekaju poslovne obaveze.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene