Ima li sličnosti?

Monica Bellucci, jesi li to ti? Zbog nove seksi fotke Ninu Badrić zamijenili s divnom glumicom, što vi kažete?

Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) instagram 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Bellucci (Foto: Instagram) Monica Belluci (Foto: Getty Images) Monica Belluci (Foto: Getty Images) +0 Monica Belluci (Foto: Getty Images) Galerija

Ninu Badrić zbog nove objave na Instagramu mnogi uspoređuju s talijanskom glumicom Monicom Belluci, koja nosi titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Nina Badrić na svom je Instagramu podijelila novu crno-bijelu fotografiju na kojoj pozira u neobičnoj odjevnoj kombinaciji i uz koju je napisala i zanimljiv status o ljubavi, pa su je mnogi obožavatelji pitali sprema li im nešto novo.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

"Ako šutiš, šuti iz ljubavi. Ako govoriš, govori iz ljubavi.
Ako opraštaš, opraštaj iz ljubavi. Ako opominješ, opominji iz ljubavi", napisala je Nina uz fotografiju.

Nina na sebi ima odjevene crne hlače s natpisom i crni top, dok na nogama ima štikle, a na ruci jednu boksačku rukavicu, a što sve zajedno odiše seksepilom i zagonetnošću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Predivna Nina", "Wow, to je to", "Živi iz ljubavi", "Super su ti ove slike. Nešto novo je u pripremi?", "Predivna, pomislih na prvu da je Monica Belluci", "Tako je, bravo", "Monica Belluci, jesi li to ti?", "Sve si ljepša Nina", "Najljepša si, nema dalje", "Vi ste jedno predivno stvorenje, inspiracija, sreća, smijeh", poručili su Nini obožavatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene