samo opušteno

Predivna Nina Badrić u zadnjim danima ljeta uživa u najslađem društvu i na omiljenom mjestu: ''I samo tako...''

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 1 Nina Badrić Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 6 +20 Nina Badrić - 7 Galerija

Nina Badrić ove godine odlučila je iskoristiti baš svaki trenutak ljeta, a to dokazuju i njezine posljednje objave s Hvara na kojima vidno uživa.

Pjevačica Nina Badrić zadnjih nekoliko tjedana uživa u svojoj maloj oazi u Jelsi na otoku Hvaru.

Sada je podijelila fotografiju iz vrta na kojoj pozira ležeći na ljuljačci, a njezin sretan izraz lica govori i o tome koliko je zadovoljna.

"I... samo tako", proučila je u opisu.

Društvo joj je pravio njezin psić Toto, a Nina je bila odjevena u badić koji je savršeno istaknuo njezinu fantastičnu liniju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Mogu ja malo tebi", upitala ju je u komentarima bivša tenisačica Iva Majoli.

"Izdrži legendo", "E sad jako zavidim na odmoru", "Toto je presladak pas", "E to je odmor", "Divota", samo su neki od komentara.

Prije toga objavila je fotografiju na kojoj pozira u lepršavoj šarenoj haljini s prorezom koji je u prvi plan stavio njezine prezgodne noge.

"Opet bura okriće", napisala je Nina jer joj je vjetar odnosio kosu, ali i haljinu. 

Na Instagramu je prati 426 tisuća pratitelja, a nedavno se pohvalila i druženjem s glumcem Goranom Višnjićem, ali i luksuznom kućom svojih prijatelja kod kojih rado voli ići u goste.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene