Wow!

Nina Badrić u mini crvenoj haljini pozirala u kadi, zbog ovog prizora svi su se složili: ''Izgledaš sve mlađe i mlađe!''

Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 2 Marko Grubišić/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 +0 Nina Badrić Galerija

Nina Badrić je na profilu na Instagramu objavila fotografije na kojima pozira u crvenoj haljini koja je oduševila njezine vjerne obožavatelje.

Nina Badrić uljepšala je dan svojim pratiteljima na profilu na Instagramu nakon što je objavila svoje najnovije fotografije i to one u kojima pozira u minijaturnoj crvenoj haljini, u kojoj je njezin seksepil stigao do punog izražaja.

Pogledaj i ovo Nina Badrić i Andrej Plenković - 1 Njezin je obožavatelj? Evo kako je Andrej Plenković reagirao kada je ugledao Ninu Badrić u jednom kafiću, pala je i zajednička fotografija!

49-godišnja Nina na fotografijama nosi crvenu haljinu sa zanimljivim prorezom s prednje strane u kojoj je pokazala vitke noge, a svima je bila posebno zanimljiva poza u praznoj kadi.

"Samo opušteno", napisala je Nina uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

"Mrak fotka", "Kako dobro, sve je top topova", "Kraljica", "Prelijepa i prezgodna dama, što reći više", "Goriš", "Lijepo je što postojiš", "Nina ti si uistinu jedna predivna žena jedna tako divna duša koja je velika kao čovjek dokazala si to bezbroj puta ti imaš nešto što rijetki imaju", "Duševna i vanjska ljepota, posebnosti divna", Izgledaš fenomenalno", "Ženo, ti si sve mlađa i mlađa", zaključili su njezini obožavatelji u komentarima.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +2 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos pohvalila se svojim partnerom, a konačno je objavila i njihovu fotku: "Mislim da mi mnoge djevojčice zavide"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene