pjevala zaljubljenima

Nina Badrić u zanimljivoj prozirnoj haljini doslovno pomela pozornicu i zasjenila brojne poznate u prvim redovima

Nina Badrić na koncertu Želim život - 8 Nina Badrić na koncertu Želim život - 8 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić na koncertu Želim život - 8 Nina Badrić - 2 Nina Badrić Nina Badrić na koncertu Želim život - 4 +0 Nina Badrić na koncertu Želim život - 6 Galerija

Nina Badrić je za Valentinovo održala koncert u Lisinskom, na kojem su se pojavile brojne domaće zvijezde, a nastupila je u izazovnom izdanju.

Pjevačica Nina Badrić još je jednom potvrdila da ima vojsku vjernih obožavatelja tako što je potpuno rasprodala svoj koncert u dvorani Vatroslav Lisinski na Valentinovo.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Na koncertu su se okupila brojna poznata lica, pa smo tako u prvim redovima mogli vidjeti Leonardu Lončar s djecom, Vannu i Andriju Vrdoljaka, Alana Hržicu, Ivanu Husar Mlinac i mnoge druge.

No Nina ih je sve zasjenila s pozornice u spektakularnom i dosta izazovnom izdanju. Za ovu je prigodu odabrala neobičnu haljinu s prozirnim dijelovima, u kojoj su u prvom planu bile njezine vitke noge, a zbog dodatka perja na dnu može se reći i da je doslovno pomela pozornicu.

Snimku s koncerta objavila je i na svojem Instagramu, gdje je zahvalila obožavateljima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nina Badrić (@badrich)

"Ne postoji riječ kojom mogu opisati sve što se dogodilo sinoć... Hvala vam. Baš svakoj duši koja je sinoć sa mnom živjela i disala svaku pjesmu. Samo vaša ljubav da me nosi. Volim vas beskrajno", napisala je.

U komentarima su joj mnogi zahvalili na predivnom koncertu i uzvratili joj ljubav.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez, Barry Diller, Diane Von Furstenberg (Foto: Profimedia) +17 Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Celebrity Zbog raskošnog dekoltea svoje bivše ljubavnice slavni milijarder pao je u drugi plan, a ni on joj se nije mogao nadiviti!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Tonči Huljić - 5 Nekad i sad Pogledajte kako izgleda samozatajna sestra Petra Graše, isplivala je njihova rijetka zajednička fotografija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene