divan par!

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić još su zaljubljeni preko ušiju, u rijetkom izlasku nisu se odvajali jedno od drugog!

Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić, Niko Kranjčar, Marinko Leš (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić Predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i Zrinka Cvitešić (Foto: Facebook) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) Zrinka Cvitešić (Foto: IN Magazin) Zrinka Cvitešić (Foto: Goran Perešin) Zrinka Cvitešić (Foto: Instagram) +0 Zrinka Cvitešić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Niko Kranjčar i Zrinka Cvitešić iznenadili su dolaskom na događaj u Zagrebu gdje su spremo pozirali fotografima i nisu se odvajali jedno od drugog.

 Glumicu Zrinku Cvitešić (42) i nogometaša Niku Kranjčara (37) rijetko imamo priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić Ma skroz drugačija Sjećate se Zrinke Cvitešić kao plavuše s dječačkom frizurom? S ovakim imidžom ju danas teško možemo zamisliti!

Osim što čuvaju svoju privatnost, par već godinama živi u Londonu, gdje ona gradi inozemnu karijeru, pa su iznenadili kada su se ovaj tjedan pojavili na otvorenju jednog beauty salona u Zagrebu.

Dobro raspoloženi i nasmiješeni, spremno su pozirali fotografima u društvu vlasnice salona, a Niko pritom nije ispuštao Zrinku iz svojeg zagrljaja, te su još jednom svima pokazali koliko su zaljubljeni jedno u drugo.

Iza Nike je teška godina u kojoj je ostao bez svojeg oca, legendarnog Zlatka Cice Kranjčara, na čijoj je komemoraciji održao emotivan govor koji će se pamtiti još dugo.

Podsjetimo, Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u vezi su od 2014. godine, a detalje privatnog života ne vole otkrivati u javnosti. Zrinka je prije Nike bila u braku s glazbenikom Hrvojem Rupčićem, a on iz braka sa Simonom Fistrić ima kćer Loru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene