Izgledaju mladoliko

Nikada nećete pogoditi koliko oni imaju godina!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Njihova mladolika lica zasigurno su vas prevarila. Znate li koliko zbilja imaju godina?

1. Jennifer Aniston

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston - 2 dom vrijedan 21 milijun dolara! Golemi ormar Jennifer Aniston veličine je nečijeg stana, fanove je počastila prizorima ovog luksuza koji posjeduje!

Ova slavna ljepotica navršila je 45 godina. Njezino mladoliko lice i zavodnički stav nikada ne bi otkrili da ima toliko godina. Poznata glumica navodno planira i vjenčanje sa svojim dugogodišnjim dečkom Justinom Therouxom. Par je već skoro dvije godine u ljubavnoj vezi te je bilo samo pitanje vremena kada će otići korak dalje.

2. Julianne Moore

Teško je za povjerovati da slavna ljepotica ima 53 godine. Možda su njezine godine ono najprivlačnije na njoj jer je često viđena u društvu mlađih muškaraca. Tako je nedavno uživala u društvu mlađeg ljepotana Alexa Pettyfera u Los Angelesu u jednom klubu. Ovo bi joj mogao biti najmlađi dečko do sada jer je od nje mlađi punih 28 godina.

 3. Gwen Stefani

Od rock zvijezde do supermodela, tko bi ikada rekao da ova diva ima 44 godine? Plavuša izgleda bolje nego ikad i sve osvaja svojim stasom i glasom. Uz to je i po treći put postala majka. Nakon 11 godina braka, Gwen Stefani i Gavin Rossdale dobili su trećeg sina. Već imaju dječake Kingstona (7) i Zumu (5).

 4. Jim Parsons

Slavni dr. Sheldon Cooper ima 40 godina. Slavnije glumac prošle godine osvojio nagradu Emmy za najboljeg komičnog glumca u seriji 'Teorija velikog praska'.

5. Pharrell Williams

Tvorac slavnog hita 'Happy' navršio je 40 godina koje nikada ne bi otkrio njegovo mladenačko lice. Početkom godine Pharrell Williams kući je otišao s čak četiri nagrade Grammy te nominacijom za Oscara za pjesmu 'Happy' iz filma 'Despicable Me 2'.

Autor megapopularnog 'Happyja' već ima novu zaraznu pjesmu!

Pjesma je objavljena na aktualnom albumu 'G I R L' i postala je globalni hit koji se već mjesecima neumorno vrti na radio i tv postajama. No došlo je vrijeme i za novi singl 'Marilyn Monroe.'

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene