Nova promjena

Nikad mršavija reality zvijezda: Članica slavne obitelji zabrinula obožavatelje manjkom kilograma

Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian (Foto: Instagram) Khloe i Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Khloe Kardashian Tristan (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) Khloe Kardashian i Lamar Odom (Foto: Profimedia) +0 Khloe Kardashian prije operacija (Foto: Profimedia) Galerija

Khloe Kardashian posljednjih je godina od ružnog pačeta kako su je nazivali postala pravi komad, ali obožavatelji smatraju kako je počela pretjerivati.

Fizička transformacija Khloe Kardashian započela je nakon bolnog razvoda od posrnulog NBA košarkaša Lamara Odoma.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - voštana i prava (Foto: Profimedia) Plastik fantastik Voštana figura Khloe Kardashian puna je plastike kao i ona: Možete li prepoznati koja je prava?

Reality zvijezda tada je utjehu pronašla u svakodnevnom vježbanju i pravilnoj prehrani te nikada nije izgledala bolje. I dok je tada postala heroina u očima brojnih žena koje su proživljavale slične stvari, 35-godišnjakinja je nakon prekida s ocem svog djeteta, NBA zvijezdom Tristanom Thompsonom, ipak počela pretjerivati, smatraju mnogi. 

Prije svega tu mislimo na brojne odlaske pod nož kojima je promijenila svoje lice, a dio javnosti smatra sada i kako je previše smršavjela. 

Iako je poznato kako je danas teško ili čak nemoguće zadovoljiti kritičnu javnost, činjenica jest da Khloe nikada nije bila mršavija, a novu je liniju nedavno prošetala sa starijom sestrom Kim do jednog restorana u Kaliforniji u kojem su snimale nove epizode obiteljskog showa "Keeping Up With The Kardashians".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Nju je istaknula uskim hlačama i topićem boje kože, a neke je obožavatelje čak i zabrinula manjkom kilograma.

Ipak, zvijezda se nije oglašavala na kritike, no to nipošto ne znači i da neće, jer ipak je Khloe poznata po tome da nema dlake na jeziku, kao i to da nema problema s dijeljenjem intimnih razmišljanja s milijunima obožavatelja na Instagramu.

Kako je izgledala njezina fizička transformacija pogledajte u našoj galeriji. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) +4 Rihanna i Hassan Jameel (Foto: Profimedia) Celebrity Pjevačica prekinula s milijarderom: Šuškalo se da je trudna, a prijatelji su bili uvjereni da je našla sreću s njim

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene