Kakva tijela!

Pjevačica je pozirala s novim mlađim i seksi dečkom te pokazala zašto ih smatraju savršenim parom

Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Galerija

Nicole Scherzinger i Thom Evans objavili su fotografiju na kojoj su pokazali svoja isklesana tijela.

Članica grupe The Pussycat Dolls i pjevačica Nicole Scherzinger nedavno je objavila vijest da je u sretnoj vezi s igračem ragbija Thomom Evansom, a mnogi su na prvu zaključili kako su njih dvoje savršen par.

Pogledaj i ovo showbuzz kakav su oni par! Žena kojoj se svi dive zbog nevjerojatnog izgleda umalo je pala u drugi plan zbog tijela svog 7 godina mlađeg dečka!

Da je tome doista tako možemo se uvjeriti i na Nicolinu profilu na Instagramu gdje je objavila njihovu zajedničku fotografiju na kojoj poziraju u teretani i pokazuju svoja savršeno oblikovana tijela koja krase mišić do mišića.

"Jedina loša vježba je ona koju ne odradiš. Novo desetljeće, novi tjedan, novo razmišljanje, beskonačne mogućnosti", napisala je Nicole uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

O vezi 41-godišnje pjevačice i sedam godina mlađeg glazbenika počelo se šuškati krajem prošle godine, nakon čega su uhvaćeni kako razmjenjuju poljupce, a on je viđen i na jednom od nastupa ponovno okupljenog benda The Pussycat Dolls. Službeno su ju potvrdili pojavivši se zajedno na zabavi časopisa InStyle studija Warner Bros nakon dodjele Zlatnih globusa.

Prije Thomasa, Nicole je sedam godina provela u vezi s vozačem Formule 1 Lewisom Hemiltonom, nakon kojeg je ljubila bugarskog tenisača Grigora Dimitorova. Thom je pak pažnju javnosti plijenio vezom s britanskom manekenkom Kelly Brook.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene