Previše botoksa?

Bila je jedna od najljepših glumica i mamila je uzdahe gdje god bi se pojavila, a sada svojim licem izaziva nevjericu

Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: Profimedia) Nicole Kidman (Foto: Getty Images) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) Nicole Kidman (Foto: AFP) +0 Nicole Kidman (Foto: AFP) Galerija

Nicole Kidman pojavila se na premijeri svojeg novog filma "Being the Ricardos" u bajkovitom izdanju, koje je palo u drugi plan zbog njezina izobličenog lica.

Glumica Nicole Kidman (54) svojevremeno je slovila kao jedna od najljepših žena svijeta, no želja za vječnom mladosti dovela ju je gotovo do neprepoznatljivosti.

Pogledaj i ovo Nicole Kidman i Keith Urban idealan prizor za paparazze! Frizura Keitha Urbana nekim je čudom uspjela skrenuti pažnju s pomalo neobičnog badića Nicole Kidman

Glumica se ovaj tjedan pojavila na premijeri svojeg novog filma "Being the Ricardos" u Los Angelseu, u kojem je utjelovila legendarnu Lucille Ball.

Za tu je prigodu obukla bajkovitu haljinu, u kojoj je istaknula svoju vitku figuru, no sve je palo u drugi plan zbog njezina izobličenog lica.

Nicole je i nedavno iznenadila javnost izgledom na paparazzo fotkama na kojima nema niti jedne bore, a glasine o estetskim zahvatima prate je već godinama, iako ona priznaje kako je samo jednom išla na botoks.

Kada je prošle godine objavljena serija "Slom", u kojoj je briljirala uz kolegu Hugha Granta, svi su počeli komentirati kako je Kidman pretjerala s botoksom. Čak su i profesionalci rekli da je očito kako je bila na nekoliko zahvata, no glumica o svemu šuti.

"Izgleda svježe, no sve je to posljedica injekcija koje ubrizgava u lice i vrat, a koje vraćaju licu mladolik izgled", rekao je jedan liječnik onda za američke medije.

Bivši suprug Nicole Kidman, glumac Tom Cruise, također je nedavno izazvao šok i nevjericu zbog izgleda kada se pojavio na košarkaškoj utakmici LA Dodgersa. Na fotkama je izgledao gotovo neprepoznatljivo i nakon toga su mnogi zaključili da je pretjerao s podvrgavanjem tretmanima pomlađivanja.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene