Ne odvajaju se

Celebrity slamatelj ženskih srca osvojio je jednu od najpoznatijih reperica?

Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nicki Minaj i Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Lewis Hamilton (Foto: Instagram) Nicki Minaj (Foto: Getty) Nicki Minaj (Foto: Getty) Lewis Hamilton i Kendall Jenner (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Meek Mill (Foto: Instagram) +0 Scherzinger Lewis Hamilton (Foto: Profimedia) Galerija

Reperica Nicki Minaj i vozač Lewis Hamilton u posljednje su vrijeme često zajedno.

Sve su glasnija šuškanja o novom celebrity paru.

Pogledaj i ovo Lewis Hamilton i Zahra Elise (Foto: Profimedia) novi imidž Lewis Hamilton se pohvalio drukčijom frizurom, a reakcija njegove bivše djevojke je svima zapela za oči

Radi se o reperici Nicki Minaj i vozaču Formule 1 Lewisu Hamiltonu, za koje se posljednjih tjedana šuška kako su novi par na zvjezdanom nebu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on

Vatru su dodatnuo rasplamsale zajedničke fotografije iz pustinje u Dubaiju na njezinu službenom profilu na Instagramu, a par se nije odvajao ni na prošlotjednom Tjednu mode u New Yorku. Iako par nije uhvaćen u poljupcima, činjenica da si konstantno lajkaju objave na društvenim mrežama te poziraju zajedno na fotografijama bila je sasvim dovoljna da krenu kružiti priče.

Nicki su posljednje povezivali s reperom Eminemom, dok je Lewis poznat kao slamatelj ženskih srca.

Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Tako ga je slomio pjevačici i plesačici Nicole Scherzinger, s kojom je bio ukupno 7 godina s prekidima, a ljepotica ga je navodno ostavila jer se nije htio oženiti. U njegovu su se krevetu kasnije navodno našle i pjevačica Rita Ora te manekenke Kendall Jenner, Barbara Palvin, Winnie Harlow i Sofia Richie.

Lewis Hamilton i Kendall Jenner (Foto: Instagram) Lewis Hamilton i Kendall Jenner (Foto: Instagram) Foto: Instagram

Navodno je na markantnog vozača 2015. godine pala i slavna Rihanna, a romansa se rodila iz višegodišnjeg prijateljstva, no nije potrajala. Radilo se samo o ljetnoj romansi, koja se većim dijelom odvijala u New Yorku.

S druge strane, Nicki je navodno imala kratke avanture s reperima Nasom, Lil Wayneom i Drakeom, a 2 godine ljubila je repera Meeka Milla s kojim se i zaručila. No umjesto vjenčanja, 2017. godine uslijedio je prekid.

Nicki Minaj i Meek Mill (Foto: Instagram) Nicki Minaj i Meek Mill (Foto: Instagram) Foto: Instagram

A radi li se o novom paru, prijateljstvu ili poslovnoj suradnji, vjerujemo kako ćemo saznati uskoro, jer u Hollywoodu baš ništa ne može dugo ostati tajna. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene