Novi imidž s razlogom

Trebat će vam koji trenutak da prepoznate koji se glumac nalazi iza guste sijede brade i kose

Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) +0 Kurt Russel i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Galerija

Kurt Russell prošetao je s partnericom Goldie Hawn i sinom Wyattom, no malo tko ga je prepoznao zbog neuredne kose i brade.

68-godišnji glumac Kurt Russell prošetao je sunčanim Brentwoodom s partnericom Goldie Hawn i sinom Wyattom Russellom.

Pogledaj i ovo Goldie Hawn (Foto: Instagram) plavokosa diva U mladosti je bila na listama najvećih seks-simbola, a predivna je i u 75. godini - privlači i ljepotom i karizmom!

Ipak, trebao nam je pokoji trenutak da prepoznamo da se iza guste sijede brade i kose nalazi upravo Kurt jer glumac inače ne fura takav imidž, barem ne onaj s poprilično neurednom kosom i bradom.

U njegovu obranu, riječ je o pripremama za novu ulogu Djeda Božićnjaka, kojeg je Kurt očito odlučio što vjernije utjeloviti.

Radi se o nastavku filma "Božićna kronika". Zanimljivo, u prvom nastavku Baku Mraz utjelovila je njegova životna partnerica Goldie Hawn, ali nije poznato je li ta uloga ponovno pripala njoj.

No njegovo je srce još uvijek samo njezino, a par je zajedno od davne 1983. godine. Prije toga Kurt je bio u braku s glumicom Season Hubley, no brak je potrajao svega 4 godine, pa je to vjerojatno i razlog zbog kojeg nikada nakon toga nije ponovno stao pred oltar.

Veza s Goldie započela je neposredno nakon razvoda, a sin Wyatt rođen je 1986. godine. Goldie iz propalog braka s Billom Hudsonom ima kćer Kate Hudson, koja smatra da joj je otac upravo Kurt.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene