Usporedili je s divom

Nakon navodnog ljubavnog brodoloma, holivudska slatkica osvanula u neprepoznatljivom izdanju

Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Katie Holmes i Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Suri Cruise s majkom Katie Holmes i prijateljicama (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: AFP) Jamie Foxx i Katie Holmes (Foto: Profimedia) +1 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Holmes na profilu na Instagramu objavila niz crno bijelih fotografija na kojima izgleda neprepoznatljivo.

Holivudska glumica Katie Holmes iznenadila je svoje pratitelje na Instagram profilu i objavila niz fotografija u izdanju u kakvom je nismo navikli često vidjeli.

Pogledaj i ovo Suri Cruise majčina preslika Kći koju Tom Cruise uopće ne viđa izrasla je u pravu ljepoticu, a očito je i dobro prihvatila da samo na slavnu majku može računati!

Naime, dok se prije samo nekoliko dana 40-godišnja brineta pohvalila fotografijama iz Disneylanda na kojima izgleda poput prave princeze, Katie je sada na popularnoj društvenoj mreži osvanula u potpuno drugačijem, pomalo vamp izdanju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Crno bijele fotografije koje odišu seksepilom prikazuju glumicu s raspušetnom i podignutom voluminoznom kosom, dok je u prvom planu njezin bujni dekolte kojeg je istaknula u crnom korzetu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Holmes (@katieholmes212) on

Fotografije su se svidjele njezinim obožavateljima, a neki su je čak usporedili s holivudskom divom Elizabeth Taylor, dok su mnogi komentirali kako je nisu odmah ni prepoznali.

Katie su godinama sve donedavno povezivali s glazbenikom Jamiejem Foxxom, kružile su glasine o njihovu vjenčanju, međutim početkom godine svjetski su mediji izvjestili kako je par prekinuo višegodišnju vezu u tajnosti, baš kao što su je cijelo vrijeme skrivali od od očiju javnosti.

Katie je poznata i po svom braku s glumačkim kolegom Tomom Cruiseom s kojim je dobila kćer Suri koja danas ima 13 godina. Suri ne viđa oca jer je on odlučio prekinuti sve veze s njom jer mu tako nalaže scientološka crkva čiji je on godinama član

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: AFP) Sophia Loren (Foto: Profimedia) Sophia Loren (Foto: Profimedia) +6 Sophia Loren (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Turbulentni život filmske dive: Seksi Talijanka čedne naravi koja je završila na pornostranicama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene