godine joj ništa ne mogu!

Neda Ukraden u osmom desetljeću okida selfie u bikiniju i uživa u životu: ''Broj 1 na Balkanu, uvijek prekrasna žena!''

Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 7 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 8 Vila Nede Ukraden u Imotskom - 1 Neda Ukraden Neda Ukraden +19 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden objavila je novu fotografiju s odmora na kojoj pozira u bikiniju, a lokacija na kojoj ljetuje nije poznata.

Pjevačica Neda Ukraden pozirala je na plaži u žutom dvodijelnom badiću te sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama na glavi.

Poglede je privlačio njezin mladenački izgled koji dokazuje da su za Nedu godine samo broj i baš ništa drugo.

"Sjeti se ljeta, sjeti se mora, sjeti se naših najljepših zora", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Predivna naša, broj 1 na Balkanu", "Ljepotica naša prelijepa", "Jedna je Neda", "Uvijek prekrasna žena", pisali su joj fanovi. 

Neda se nedavno pohvalila i svojom vilom u Imotskom, a radi se o njezinoj obiteljskoj kući koju je nedavno obnovila. Od razrušenih zidina napravila je luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem punim zelenila te je ponosno pozirala na terasi fotografima koje je pozvala u svoj dom.

Pjevačica je rođena u Imotskom i tamo je živjela do svoje druge godine, a tijekom odrastanja i školovanja zbog očeva posla često se selila i mijenjala škole, a na kraju se skrasila u Beogradu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 7 +26 Severina - 1 Celebrity Nevjerojatno mladolika Seve oduševila ekipu u Budvi, dekoltirana haljina bila je pun pogodak: ''Neka pati koga smeta, nema ona vremena ostarjeti!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Babić Marko Babić Marko Babić i Tina Biloglav Jelena Kastaneti i Marko Babić - 1 +15 Marko Babić Celebrity Preminuo Marko Babić, arhitekt i autor bestselera čija je borba za život dirnula cijelu Hrvatsku, imao je samo 31 godinu: "Putuj, dječače naš..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene