Pa iste su!

Neda Ukraden snimljena u društvu svoje kćeri, koja joj nevjerojatno nalikuje, a izgledaju kao da su sestre!

Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden i kći Jelena M.M./ATAImages/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden i kći Jelena Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 2 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 1 Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović - 3 Neda Ukraden Predrag Minović - 8 Neda Ukraden Predrag Minović - 3 Neda Ukraden i Jelena Bilbija Minović +19 Neda Ukraden - 2 Galerija

Neda Ukraden došla je na svoj koncert u pratnji kćeri Jelene, koja je njezina slika i prilika.

Pjevačica Neda Ukraden (73) nastupila je u beogradskom klubu Lavash, u koji je došla sa svojom kćeri Jelenom Bilbijom Minović, koja joj nevjerojatno nalikuje.

Fotografi su ih zajedno snimili ispred kluba, a zbog Nedina nevjerojatno mladolikog izgleda Jelena i ona više izgledaju kao sestre nego kao mama i kći.

Fotografiju pogledajte u galeriji, gdje možete vidjeti i kakav je show Neda priredila na nastupu.

Jelena je Nedina kći jedinica, a Neda ju je dobila s pokojnim suprugom Milanom Bilbijom, koji je preminuo 2013. godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Bilbija Minovic (@bilba80)

Mama i kći jedna drugoj velika su podrška, a zanimljivo je da Neda živi u istom stanu s Jelenom i njezinom obitelji.

"Srećom, imamo toliko velik stan pa moramo jedno drugo zvati preko telefona. Mama se uvijek može izolirati i odmoriti kod nas. Ipak, rijetko to radi. Moja majka ima energiju kao nitko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka", izjavila je Jelena jednom prilikom za Blic.

Jelena inače radi kao direktorica marketinga, a usto je i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu. Od 2009. godine u braku je s Predragom Minovićem, s kojim ima troje djece, sina Dušana te kćeri Aleksandru i Nedu, koja je dobila ime po baki.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković Dragana Mirković - 14 Dragana Mirković - 9 Dragana Mirković - 8 +13 Dragana Mirković - 5 Celebrity Pogledajte u kakvom dvorcu živi Dragana Mirković, koja dolazi u Arenu Zagreb, vlasnica je i najskupljih automobila na estradi!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Gabriela Spanic Gabriela Spanic Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) Saul Lisazo, Gabriela Spanic (Foto: Screenshot) +13 Gabriela Spanic - 6 Nekad i sad Legendarna "otimačica" sve je zaprepastila izgledom lica: Više ne nalikuje na sebe, a pamtimo je kao jednu od najljepših zvijezda sapunica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene