Dvije zvijezde TLZP-a

Neda Parmać i Marina Orsag u zajedničkom showu, iz prijateljstva se rodila i poslovna suradnja

Neda Parmać i Marina Orsag Neda Parmać i Marina Orsag PR 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Parmać i Marina Orsag Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies Neda Parmać i Marina Orsag Neda Parmać i Marina Orsag +0 Neda Parmać i Marina Orsag Galerija

Neda Parmać i Marina Orsag predstavljaju zajednički projekt Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies, koji ćemo uskoro moći pratiti online.

Tijekom sudjelovanja u showu "Tvoje lice zvuči poznato", osim što su nas oduševljavale svojim izvedbama, između Nede Parmać i Marine Orsag rodilo se prijateljstvo, a iz njega i poslovna suradnja.

Pogledaj i ovo Faris Pinjo kao Raffaella Carra, TLZP Nostalgija i puno smijeha! Ova fatalna plavuša vratila je Navojca u djetinjstvo: "Kad je ona bila na televiziji, majke su očevima zaklapale oči, a sad kad tebe vide..."

Kako su njih dvije imale odličnu međusobnu energiju, ne sumnjamo da će se ona osjetiti i u zajedničkom projektu pod nazivom "Comedy Music Show Gelato Sisters i Studio Smijeha Ladies".

Premijera showa očekuje vas 27. 2. u 20:30, i to online na platformi Entrio.hr.

U showu svojim najboljim forama na temu muzike i raznih izvođača nasmijat će vas dame Studija Smijeha, Marina Orsag i Vlatka Mifka, dok će vas svojim najboljim obradama i originalnim stvarima rasplesati Gelato Sisters, koje čine Neda Parmać, Sanja Parmać i Jana Valdevit. Kako ovaj show ne bi bio samo to, očekuju vas i neka njihova zajednička iznenađenja. Koja su to točno? Morat ćete pogledati show.

Ne propustite sat i pol urnebesne i rasplesane zabave u svom dnevnom boravku. Comedy Music Show će vam barem malo vratiti onaj ugođaj izlaska, dok cure jedva čekaju da vas uskoro i uživo zabavljaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene