Kekin zapalio atmosferu

NATAŠA, ANA, RADE... Evo kako to izgleda kada glas dignu slavni Hrvati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hladno pivo nastupilo je na prosvjedu za Cjelovitu kurikularnu reformu. U Rijeci je govor održao i Rade Šerbedžija.

Brojni poznati Hrvati sudjelovali su u današnjem prosvjedu kojim su podržali Cjelovitu kurikularnu reformu. Među velikim brojem ljudi našli su se tako i Nataša Janjić, Luka Nižetić, Ana Maras Harmander, Suzy Josipović Redžepagić, Ana Majhenić, Lana Gojak i brojni drugi.

Pogledaj i ovo Tko to tamo pjeva - 3 Glazbeni fenomen! Potpuno drugačiji i dosad neviđeni format s parolom "dobro je loše, a loše je dobro", ne propustite u showu "Tko to tamo pjeva"!

Prosvjedovali su iz publike, dok je podršku prosvjedu s pozornice pružila grupa Hladno pivo.Mile Kekin, inače profesor, odsvirao je svoju 'Firmu', a okupljenima poručio zašto su podržali prosvjed.

'Kad su nas zvali da se pojavimo na ovom protestu, da se nastavi reforma u školstvu, da krene konačno, mi smo rekli što ćemo mi kad će ionako biti puno ljudi, no oni su baš navalili. Zašto smo došli? Da buduće generacije budu pametnije od nas, da teže padaju na jeftina obećanja i na velike riječi', objasnio je Kekin.

I prije samog prosvjeda, reformi su podršku dali brojni slavni Hrvati, poput Renea Bitorajca, Nine Violić, Mirene Priselec Remi, Gabi Novak i Matije Dedića. Oni su čak dali dopuštenje da Arsenova pjesma 'Kad bi svi' bude pjesma prosvjeda.

Brojni prosvjednici okupili su se i u Rijeci. Jedan od govornika na prosvjedu bio je i glumac Rade Šerbedžija. Našao se na prosvjedu i Damir Urban, dok je u Splitu među okupljenim prosvjednicima bila i Petra Nižetić. Podršku Cjelovitoj kurikularnoj reformi dali su građani diljem Hrvatske, a samo u Zagrebu okupilo se oko 25 tisuća ljudi.

 

 

#hrvatskamozebolje #hrvatskasevoliznanjem #zajedno #zagreb @lanagiordanogojak @anamajh @nanulananula

A photo posted by Ana Maras Harmander (@anamarasharmander) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene