samo romantika

Nataša Janjić objavila je fotografiju sa suprugom i pohvalila se gdje uživaju: ''Naša avantura''

Nataša Janjić Nataša Janjić Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 2 Nataša Janjić Medančić - 3 Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 4 Nataša Janjić - 4 Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić +15 Nataša Janjić, Korana Gvozdić i Domenica Žuvela Galerija

Nataša Janjić Medančić otputovala je sa suprugom u Škotsku, a od tamo je podijelila romantičnu fotografiju.

Naša glumica Nataša Janjić Medančić objavila je niz fotografija i video na kojem je prikazala kako ona i suprug Nenad uživaju na putovanju u Škotskoj.

Pogledaj i ovo Nataša Janjić Medančić - 4 ''Do neba i nazad!'' Naša glumica na poseban je način obilježila važan dan u životu: "Kroz sunce i kišu, kroz oluje i bonace"

Posjetili su dvorac sa kojeg su imali pogled na jedan dio grada, a baš od tamo objavili su i veselu fotografiju. Nataša je pozirala naslonjena na Nenada, a oboma je bio vidljiv osmijeh na licu. Na zadnjoj snimci moglo se vidjeti da im je društvo pravio još jedan par. 

Glumica je nosila potpuno ležernu kombinaciju. Na sebi je imala bež trenirku na koju je kombinirala crni kaput, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočle. Kosa joj je bila raspuštena, a prednji dio je svezala u palmicu.

Nenad je nosio crni pulover, klasične crne hlače i crnu kožnu jaknu, a na glavi je imao crnu kapu i sunčane naočale.

"Naša škotska avantura", napisala je glumica pa dodala emotikon zelenog srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝙽𝚊𝚝𝚊𝚜𝚊 𝙹𝚊𝚗𝚓𝚒𝚌 𝙼𝚎𝚍𝚊𝚗𝚌𝚒𝚌 (@nanulananula)

"Lijepo vas je vidjeti", "Uživaj kad imaš s kim", "Prekrasan par", "Ma divni", samo su neki od komentara.

Inače, sa suprugom Nenadom Medančićem u braku je od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Jordan Ozuna - 2 Jordan Ozuna - 4 Jordan Ozuna - 5 Jordan Ozuna - 6 +19 Jordan Ozuna - 3 Celebrity Upoznajte djevojku najboljeg nogometaša svijeta: Nekad je bila konobarica, a danas je top model!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 +25 Jelena Karleuša - 7 Celebrity Karleuša zapanjila još neviđenim seksi izdanjem, pratitelji su odmah primijetili jednu stvar koju su morali komentirati!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene