Susret nakon sukoba

Oči u oči: Nasilje koje je regiju diglo na noge! Nataša Bekvalac i suprug Luka bez ijedne riječi stigli na suđenje

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac i Luka Lazukić stigli su na suđenje na kojemu se njega tereti za nasilje.

Pjevačica Nataša Bekvalac krenula je pravdu tražiti na sudu. Ona i Luka Lazukić došli su na Prvi osnovni sud u Beogradu, gdje Luki počinje suđenje. Tereti ga se da je prije nešto manje od tri mjeseca Nataši nanio lakše ozljede.

Pogledaj i ovo Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Zadovoljna presudom Bivši suprug srpske pjevačice proglašen krivim nakon što ju je brutalno pretukao u njezinu domu!

Nataša je na sud stigla dva sata ranije, a prije dolaska pjevačica se našla sa svojim odvjetnikom.

Biviši supružnik Luka Lazukić prvi je ušao u sudnicu u društvu svojih odvjetnika, a zatim je ušla Nataša. Bio je to prvi put da se bivši par nakon incidenta susreto oči u oči, a njihov je susret prošao bez riječi i međusobnih pogleda.

Podsjetimo, Luka je na Natašu nasrnuo u noći između 13. i 14. travnja, incident se dogodio u subotu u njihovu domu na Dedinju, a Nataša supruga nije prijavila na policiju, već su to učinili liječnici kad je došla potražiti pomoć.

Danas je održano tek prvo ročište. Protiv njega je podnesen prijedlog za kazneno djelo obiteljskog nasilja. Tereti ga se da joj je nanio lakše tjelesne ozljede, a kazna za to djelo može biti od tri mjeseca pa do tri godine zatvora.

Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene