Zvijezda regije

Propali brakovi, prevare, fizički obračuni: Pjevačica burnog života objavila fotku kad je imala samo 16

Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (FOTO: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Galerija

Nataša Bekvalac već godinama pažnju regije dobiva ljepotom, pjesmama, ali i burnim privatnim životom.

39-godišnja Nataša Bekvalac danas je jedna od najvećih, ali i najatraktivnijih regionalnih zvijezda.

Pogledaj i ovo Dara Bubamara (Foto: Instagram) Ne uzrujava se Srpska pjevačica uživa u Rovinju, dok susjedstvom navodno kruže "škakljive" fotografije iz njezinog mobitela

Plavokosa pjevačica oduševljava pjesmama, ali i bezvremenskom ljepotom, zbog koje svaka njezina fotografija na Instagramu izazove lavinu pozitivnih komentara.

No onom posljednjom Bekvalac je izazvala totalnu pomutnju, a riječ je fotografiji iz njezinih tinejdžerskih dana, točnije kada je imala samo 16 godina. "Ja...16 god... moja soba, Liman 4", poručila je pored fotke na kojoj pozira u traper tregericama, duge, smeđe kose te sa štreberskim naočalama.

"Prekrasna si bila onda, prekrasna si i sad", poručili su joj obožavatelji, dok su drugi istaknuli kako joj plava kosa bolje stoji od prirodne. Podsjetimo, srpska pjevačica osim izgledom i pjesmama, godinama pažnju privlači i burnim privatnim životom. 

Uz Natašu se tako vezao veliki skandal 2018. godine kada ju je pretukao suprug Luka Lazukić u njihovom domu. Nakon njegovog burnog izlaska, Luka je došao kući, a Nataša je našla ljubavne poruke u njegovom mobitelu. Nakon verbalnog, uslijedio je i fizički obračun, a Lazukić je dobio kaznu od 8 mjeseci uvjetno s rokom provjere od 3 godine.

Nataša je na početku karijere bila u vezi s biznismenom Miodragom Kostićem. Nakon njega dogodila joj se ljubav s bivšim vaterpolistom Danilom Ikodinovićem za kojeg se udala 2006. godine, a u braku su dobili kćer Hanu. Razveli su se nakon svega šest godina braka navodno zbog njegove prevare koju pjevačica nikada nije potvrdila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

Nekoliko mjeseci nakon razvoda novosadska pjevačica zaljubila se u rukometaša Ljubomira Jovanovića, a nakon prekida 2013. godine započela je romansu s modelom Vladom Vuksanovićem koja je potrajala svega godinu dana. Nakon prekida s Vladom, Nataša je obnovila romansu s Jovanovićem za kojeg se 2015. udala u tajnosti u njihovom domu. Bračna sreća potrajala je samo 2 godine.

Drugu kćer Katju Nataša je dobila upravo s posljednjim suprugom, Lukom Lazukićem, a zbog svih ovih stvari ne čudi što ju regionalni mediji nazivaju fatalnom zavodnicom, ali i ženom bez sreće u ljubavi.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Getty Images) +0 Justin Timberlake i Jessica Biel (Foto: Instagram) Celebrity Navodna ljubavnica poznatog pjevača osunčala zanosno tijelo pod meksičkim suncem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene