Nižu se komplimenti

Poslala snažnu poruku i zadivila besprijekornim tenom, svi joj kažu da i u 53. godini izgleda poput djevojčice

Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) +0 Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Galerija

Naomi Watts objavila je selfi na Instagramu te je oduševila mnoge obožavatelje koji su joj poručili da izgleda puno mlađe.

Glumica Naomi Watts na Instagramu se oprostila od 2020. godine te je pokazala svoju savršen ten na fotografiji na kojoj pozira bez šminke.

Pogledaj i ovo Kai Schreiber Sam bira outfite Sin poznatog glumca odjenuo je haljinu za tatinu premijeru, mišljenja oko odabira su podijeljena, a roditelji ga podržavaju

"OK 2020., lijepo bih te zamolila da sada ideš. Proslavila si se i zapamtit ću te. Potpuno sam ozbiljna. Drago mi je gledati te kako odlaziš, ali svjesna sam da ćeš ostati s nama još neko vrijeme. Cijenim tvoje lekcije i hvala ti na njima. To nije ništa. Svima vam želim sretniju i zdraviju 2021.", poručila je Naomi svojim pratiteljima. "Mudre riječi", "Predivna si", "Sjajna poruka i sjajna fotografija", samo su neki od komentara njezinih fanova koji se ne prestaju diviti ljepoti ove 52-godišnje glumice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Naomi Watts (@naomiwatts)

Novu godinu Naomi Watts dočekala je u svom domu u New Yorku. Lijepa glumica često objavljuje fotografije brige o koži, a mnogi joj kažu da izgleda puno mlađe nego što zaista jest.

Naomi je inače ljubila mnoge poznate muškarce te je s nikad prežaljenim Heathom Ledgerom bila u vezi od 2002. do 2004. godine. S glumcem Lievom Schreiberom bila je 11 godina i par ima dvoje djece, a posljednje tri godine ova lijepa Britanka u zagrljaju je američkog glumca Billyja Curdipa.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) +0 Pär Sundberg (Foto: IN Magazin) Zanimljivosti Pogledajte kako danas izgleda legendarna djevojčica pjegavog lica uz koju su odrastale generacije

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene