uvijek iznenadi!

Kraljica skandala vratila se nakon što je sve iznenadila lijepim vijestima, ovakav doček ni sama nije očekivala

Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Instagram) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: Getty Images) Naomi Campbell (Foto: AFP) Naomi Campbell (Foto: Profimedia) +5 Naomi Campbell (Foto: Profimedia) Galerija

Naomi Campbell ovoga je tjedna nosila reviju u Milanu, a mnogi su bili oduševljeni kada su je vidjeli na modnoj pisti, uključujući i Donatellu Versace.

Jedna od najslavnijih supermodela u povijesti, 50-godišnja Naomi Campbell, vratila se na modne piste. Na milanskom Modnom tjednu nosila je Versaceovu reviju, a koliko su svi bili oduševljeni što je vide jasno je i po fotografijama.

Pogledaj i ovo Ljupka Gojić Mikić era instagrama Može li danas svatko biti model? Influenceri i "nepo bebe" na modnim pistama!

Čim je sišla s piste izgrlila ju je Donatella Versace, a ovo je ujedno i prva revija koju je Naomi nosila nakon što je postala majka. Donatella i Naomi prijateljice su već dugi niz godina, a slavna manekenka Versaceove je revije nosila od samih početaka svoje karijere. Bila je i bliska prijateljica s Giannijem Versaceom sve do njegova tragičnog ubojstva 1997. godine.

I sama Naomi bila je sjajno raspoložena, a sudeći po fotkama jedva se čekala vratiti na posao.

Campbell je u svibnju ove godine iznenadila sve kada je objavila da je postala majka. "Ovaj prekrasan mali blagoslov je odabrao mene da mu budem majka. Tako sam počašćena što je ova nježna duša stigla moj život, nemam riječi kojima bi mogla opisati doživotnu vezu koju sada dijelim sa svojim anđelom. Nema veće ljubavi, napisala je manekenka uz fotografiju na kojoj u rukama drži nožice svoje novorođene bebe.

Naomi je jednom intervjuu priznala kako je uvijek razmišljala o djeci, ali joj se nije žurilo osnovati obitelj. "Stalno razmišljam o tome da postanem majka, a sada, uz pomoć znanosti, mislim da to mogu kada hoću", izjavila je Naomi za ES Magazine 2017. godine, no naglasila je i kako ne želi biti samohrana majka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +7 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Vrijeđali su je zbog punijeg izgleda, ali slavni šarmer je i nakon 20 godina braka vjeran samo njoj i staje u njezinu obranu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene